BL's åbne kurser påvirkes også af coronakrisen

Som følge af Covid-19 har BL aflyst alle vores kurser, moduler på uddannelser og netværksmøder i foreløbig en måned frem. Når vi aflyser en måned frem, skyldes det annulleringsbetingelserne hos konferencestederne. De enkelte deltagere vil få direkte besked om de konkrete aflysninger eller udsættelser.

I er som altid velkomne til at kontakte en konsulent i BL's kurser og rådgivning, hvis I har spørgsmål eller ønsker information om vores kurser, uddannelser eller rådgivning. Vi sidder klar på mail eller ved telefonen - men hjemmefra i disse tider.

Kontakt en af vores konsulenter

Her har vi samlet information til BL's medlemmer om coronavirus

 

Billede af Dorte_Hjerrild.jpg

Dorte Hjerrild

Afdelingschef for Kurser og Rådgivning
Se profil
Søger du bolig? - Klik her