Tal pænt – retningslinjer for debat på BL’s Facebooksider

For at BL’s profiler på Facebook skal være et rart sted at være, har vi nogle få simple regler. Alle er velkomne til at deltage i debatten, men gør det i en respektfuld og god tone. Hold dig til emnet i en tråd – og lad venligst være med at slå den samme kommentar op på en stribe af opslag på samme tid.

 

Dine indlæg må ikke:

 

  • Virke stødende eller chikanere andre. For eksempel på grund af deres race, køn, handicap, seksualitet eller religion.
  • Reklamere for egen virksomhed, politisk parti, religiøs overbevisning eller produkt.
  • Være personangreb eller i strid med loven.

 

Disse regler er formuleret med udgangspunkt i Facebooks egne fællesskabsregler. Dem kan du læse her: https://www.facebook.com/communitystandards/

Vi forbeholder os retten til at skjule eller slette indlæg, der strider imod reglerne. Gør du det gentagne gange, bliver du blokeret og i yderste tilfælde udelukket fra siden. Vi henviser desuden til Facebooks egne regler: https://www.facebook.com/legal/terms

Vi går ikke i dialog om vores slettepolitik på Facebook. Ønsker du det, kan du sende en mail til: jrj@bl.dk.

Nej tak til sagsbehandling:

Vi hverken kan eller må sagsbehandle på sociale medier, herunder Facebook. BL’s profiler på sociale medier er bemandet af kommunikationsmedarbejdere og ikke sagsbehandlere. Kontakt i stedet for din boligorganisation.

Oprettelse: 20.10.2020 | Sidst opdateret: 20.10.2020

Sideansvarlig: Jannik Roos Jacobsen

Søger du bolig? - Klik her