Nye medarbejdere i BL - Kurser og rådgivning: Mød dem her

Den seneste måned har vi kunne byde tre nye kolleger velkommen i BL - Kurser og Rådgivning. De nye konsulenter vil I møde virtuelt, og når vi kan mødes igen fysisk. 

 

 

Billede af NYT BILLEDE DET RIGTIGE

Nyt blik på undervisning
Henrik Madsen kommer fra en stilling som konsulent hos Konventum (LO skolen), hvor han har faciliteret konferencer, workshops, undervist og udviklet undervisningsmateriale for fagbevægelsen. Henrik har erfaringer med en bred målgruppe og har en kreativ og levende undervisningsform med nyere pædagogiske metoder i rygsækken. Henrik glæder sig til at møde medlemmerne i BL.

”Jeg har undervist og faciliteret rigtig mange kurser og workshops, og jeg glæder mig til at bruge mine kompetencer i BL. Noget af det, jeg glæder mig allermest til, er at møde BL’s medlemmer og kursister og lave nogle brugbare og inspirerende kurser og undervisningsforløb til dem”, siger han.

Mød Henrik til webinar om granskning og det centrale bygningsregister d. 20. oktober.

Ekspert i almen administration

Tinus Lassen er tidligere chefkonsulent i Domea.dk og har tidligere arbejdet i DAB. Tinus har en tung og bred branchefaglig viden, og i BL vil vi og vores medlemmer få glæde af hans ekspertviden om de almene boliglove i praksis, administration, drift og beboerdemokrati foruden hans erfaringer som dirigent og underviser. Tinus glæder sig til arbejdet i BL:

”Der er stor forskel på at arbejde i en administrationsvirksomhed og i en interesseorganisation som BL, og jeg glæder jeg mig til at blive en del af et team, der brænder for den almene sektor og er eksperter på området”, siger han.

Tinus Lassen bliver en fast del af BL's dirigentteam.

Et løft af kommunikationen
Camilla Louise Kristensen er uddannet journalist og bysociolog og har arbejdet fem år med kommunikation i ejendomsbranchen i henholdsvis Newsec og EjendomDanmark. Camilla er primært ansat som kommunikationskonsulent i AlmenNet, hvor hun er ansat til at udvikle og løfte den digitale kommunikation om by- og boligområder. I BL – Kurser og Rådgivning skal hun være med til at markedsføre kurser og uddannelser og styrke fortællingen om det, vi laver i BL - Kurser og Rådgivning.

”Hele den danske boligsektor står over for gennemgribende forandringer det kommende årti, og især i den almene sektor sker der virkelig meget. Derfor ser jeg virkelig frem til at få et endnu større kendskab til området i BL og fortælle medlemmerne, hvad vi laver i BL-Kurser og Rådgivning, ” siger hun.

Kontakt Camilla på clk@bl.dk, hvis du har input til BL Kurser og Rådgivnings kommunikation.

Søger du bolig? - Klik her