Almene Boligdage aflyses i 2021

Billede af Bl Web Hero

Da første bølge af corona ramte landet blev den almene boligbranches store fejring Almene Boligdage udskudt fra 11.-12. september til efteråret 2021.


Nu aflyses Almene Boligdage 2021.


Udviklingen af Corona-situationen har året igennem haft stor betydning for planlægningen af Almene Boligdage. Almene Boligdage er to dage, hvor mere end 1.200 deltagere normalt mødes og fejrer boligorganisationerne og beboerdemokraternes store arbejde sammen.


Det er BL’s bestyrelse, der på et møde har besluttet at Almene Boligdage 2021 helt springes over i 2021. Det lyder: ’det anses ikke med de nuværende udmeldinger omkring varigheden af corona-pandemien for realistisk, at arrangementet vil kunne afvikles i efteråret 2021.’


Næste gang Almene Boligdage forventes afholdt bliver i 2023.


Har I spørgsmål, er I velkomne til at kontakte os på almeneboligdage@bl.dk.

Oprettelse: 02.10.2020 | Sidst opdateret: 27.10.2020

Sideansvarlig: Kristoffer Friis Sørensen

Søger du bolig? - Klik her