BL søger praktikant til nordisk sekretariat

Billede af Jobopslag Nbo

BL – Danmarks Almene Boliger søger en praktikant til forårssemesteret 2020 til at indgå i sekretariatet for den tværnordiske organisation NBO - Housing Nordic.

NBO er en sammenslutning af otte foreninger, som varetager interesser for de kooperative, offentlige og almene boliger i Sverige, Finland, Island, Norge og Danmark. Til sammen repræsenterer NBO næsten 2,5 millioner hjem over hele Norden.
BL har formandskabet for NBO, og det kommende år byder på mange spændende opgaver i både NBO og i BL. Derfor vil vi gerne opgradere vores sekretariat med en praktikant.


Stillingen
I september 2020 skal BL/NBO være vært for en stor nordisk konference om, hvordan vi sikrer betalelige og bæredygtige boliger i Danmark og resten af Norden – deltagere vil komme til København fra hele Norden.
Derudover skal BL sideløbende afholde Almene Boligdage - en tilbagevende boligfestival som afholdes hvert 3. år for godt 1200 deltagere fra hele landet, og som strækker sig over flere dage. Som praktikant skal du sammen med teamet være med til at sikre den bedst mulige planlægning og afvikling af disse events.
Derudover vil din opgave være at bistå sekretariatet med bestyrelsesbetjening af NBO.


Opgaverne
• Deltage i planlægningen og organiseringen af NBO-konferencen. Bl.a. skal vi tilrettelægge og afvikle en proces for den nordiske boligpris - Bostadsprisen
• Være tovholder på indsamlingen af materiale til en fælles nordisk publikation om kooperative, offentlige og almene boliger i Norden.
• Understøtte andre opgaver i BL’s sekretariat i forbindelse Almene Boligdage.
• Varetage diverse sekretariatsopgaver for NBO.


Din profil
Vi søger dig som:
• Kan arbejde selvstændigt, struktureret og sikre fremdrift i projekter, og som ønsker at udvikle og forfine dine kompetencer indenfor proces- og projektledelse.
• Har gode skriftlige formuleringsevner på dansk og engelsk og er en haj til SoMe.
• Har mod på at påtage dig ansvar, og synes det vil være sjovt at være med til at planlægge og afvikle en stor konference – med alle de opgaver det indebærer fra stort til småt.
Din studiemæssige baggrund er mindre vigtig, men du har afsluttet din bacheloruddannelse fx indenfor humaniora eller samfundsfag og har stærke generalistkompetencer – gerne med relevant erfaring fra studiejob eller frivilligt arbejde.
Det er en fordel, men ikke et must, hvis du har mulighed for at arbejde fuld tid i en midlertidig projektansættelse fra praktikpladsens afslutning og frem til medio september.


Vi kan tilbyde
• En spændende arbejdsplads med god stemning i et uformelt og venligt arbejdsmiljø i hjertet af København.
• Egen opgaveportefølje, som du kan være med til at definere, samt selvbestemmelse i opgaveløsningen.
• Høj grad af tillid, masser af konstruktiv kritik og vejledning – Vi vil lægge os i selen for, at du får mest mulig læring ud af praktikforløbet.
• Mulighed for ”at gøre en forskel”, i en politisk ledet organisation og Indblik i politiske forhold i både dansk og nordisk perspektiv (social-, bolig- og byggepolitik).


Ansøgning
Praktikstillingen er på ml. 22-37 timer om ugen og vil forløbe fra primo februar til medio eller slut juni, alt efter hvad der passer med studiet. Det er ulønnet – og aften og weekendarbejde kan forekomme i spidsbelastningsperioder.

Send din ansøgning og CV pr. mail til hr@bl.dk Vi indkalder løbende til samtale, bemærk at stillingsopslaget tages af, når den rette kandidat er fundet.

Vil du vide mere om stillingen kontakt udviklingskonsulent Liv Jørgensen liv@bl.dk / 3376 2069

Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere til at søge stillingen, uanset køn, alder, etnicitet, politisk og religiøs overbevisning.

BL behandler personoplysninger i forbindelse med rekruttering. Du kan læse mere om vores behandling af personoplysninger her https://bl.dk/om-bl/behandling-af-personoplysninger-i-rekrutteringsprocessen/


BL - Danmarks Almene Boliger
BL - Danmarks Almene Boliger er interesse- og brancheorganisation for cirka 530 almene boligorganisationer. I de almene boliger skaber vi hjem. Vores boliger har indbygget fællesskab. Vi kalder det sammen om et endnu bedre liv. Vi arbejder for vores medlemmers og beboernes interesser ved at søge indflydelse på den almene boligsektors udvikling både økonomisk, teknisk og socialt.

 

Søger du bolig? - Klik her