Boligminister til OB-konference - se hele programmet

Programmet for konferencen for medlemmer af landets organisationsbestyrelser er nu klar. 

Billede af Kaare Dybvad

I år er det 100 år siden, at landets boligorganisationer organiserede sig. Dét handler organisationsbestyrelseskonferencen 31. august - 1. september bl.a. om.


100-året er en oplagt anledning til at se tilbage på historien og alt det, den almene sektor har bidraget til og opnået både for den enkelte beboer og for samfundet som helhed. Det er samtidig en anledning til at sætte fokus på fremtiden.

Programmet for konferencen, som foregår 31. august – 1. september på Hotel Nyborg Strand, er nu klar, og der er mange spændende navne på listen. Seneste navn, der er tilføjet er boligminister Kaare Dybvad (S), som ved sin indsættelse bl.a. sagde: ”

"Jeg vil være minister for naboskab og arbejde for en blandet by. For mig er boligpolitikken velfærdsstatens rygrad, fordi det er her, man skaber samhørighed, og det er de blandede boligområder, der gør, at man møder hinanden på tværs"

Udover boligministeren, som runder konferencen, så er der et stor panel af oplægsholdere klart. Du kan bl.a. høre:

 

  • Bolette Christensen og Steen Ernland om 'Fremsynet bestyrelsesarbejde'
  • 'Turning Tables' - et NGO-projekt med børn fra landets boligområder
  • Bent Madsen, direktør i BL om 'Aktuelle og fremtidige udfordringer i bestyrelsesarbejdet'.
  • Tor Nørretranders – han giver sit bud på, hvilken betydning den almene sektors historie har haft for samfundet de sidste 100 år. 
  • Charlotte Bach Thomassen – Landsformand for DGI er i panelsamtale om fremsynet bestyrelsesarbejde (sammen med Bolette Christensen og Steen Ernland)
  • Klaus Levinsen – Ph.D., Lektor (på Institut for Sociologi, Miljø- og Erhvervsøkonomi på Syddansk Universitet. Temaet er frivillighed for foreningsdemokrati. 

Organisationsbestyrelserne har et medansvar for at tegne fremtiden for boligorganisationerne. For hvordan skal den se ud? På konferencen får deltagerne I bl.a. viden og inspiration til, hvordan de som bestyrelsesmedlemmer kan bidrage til en positiv udvikling af organisationen og dermed også sektoren.


På konferencen stiller vi bl.a. skarpt på:

  • Hvilken betydning historien om den almene sektor har for fremtidens bestyrelsesarbejde i sektoren
  • Hvorfor og hvordan "historien" er vigtigt i strategiarbejdet
  • Hvordan vi fremadrettet kan arbejde for at styrke og udvikle beboerdemokratiet


Deltag sammen med dine bestyrelseskolleger, og del jeres erfaringer og få ny viden og inspiration sammen med bestyrelseskolleger fra hele landet.

Tilmeld dig konferencen lige her – og se det fulde program for konferencen lige her.

Søger du bolig? - Klik her