Vi lavede Danmarks længste fødselsdagsbord

På Valdemarsdag, 15. juni 2019, blev BL og fællesskaberne fejret ved Danmarks længste morgenbord.
Billede af DSC1496

Vi lavede Danmarks længste fødselsdagsbord!


Det tør vi næsten godt kalde det, da vi sammen med 286 boligafdelinger i Danmark var sammen om at arrangere fødselsdagsbord over hele landet, lørdag 15. juni, 2019. 


Over 20.000 kuverter var på forhånd blevet uddelt. Og der blev i dén grad kippet med flagene. Anledningen er, at BL – Danmarks Almene Boliger i år fejrer 100-års jubilæum.

BL og fællesskaberne blev fejret i landets boligområder med kagemand, hygge og fællesskab. Forud for dagen var der udsendt fødselsdagspakker med kopper, flag og sange til 87 boligorganisationer og over 20.000 potentielle gæster.

Både i Horsens og Kolding var der arrangeret store fejringer, som blev gennemført til trods for et heftigt regnvejr.

På Vitus Berings Plads i Horsens holdte byens borgmester Peter Sørensen (S) tale, men lige da der skulle langes rundstykker over bordet åbnede himlen sig. Beboerne blev dog hængende og spiste nogenlunde tørre rundstykker under tre havepavilloner. 


”Vi er en gruppe på syv beboere, som har taget bussen herind sammen. Jeg kendte ikke meget til BL eller deres 100-årsjubilæum før, men jeg læste om det på Facebook og tænkte, at det vil jeg da gerne være med til. Jeg kunne jo læse på Facebook, at der også kom andre ude fra vores afdeling,” lød det på dagen fra Annika Jacobsen, der har boet i Beringsvænget i Horsens i 24 år.


BL vil gerne takke alle de medarbejdere, valgte og frivillige, der har hjulpet med at realisere Danmarks længste morgenbord gennem formidling, tilmelding, distribution af pakker og selvfølgelig gennem værtskab på selve dagen.


I kan læse mere om fejringerne her, ligesom mange afdelinger har sendt os deres billeder fra fødselsdagen. De kan ses på Beboerbladets Facebook-side.

Søger du bolig? - Klik her