Brug din stemme til valget!

BL opfordrer til, at man bruger sin stemme til Folketingsvalg 2019.
Billede af Banner Danske Valgsystem Banner Banner Yellow

Den 5. juni er der valg til Folketinget. BL vil gerne understøtte den demokratiske deltagelse blandt almene beboere og opfordrer til, at man som beboer bruger sin stemme.

 

På denne side findes materiale med budskabet ’Husk at stemme’, som kan anvendes digitalt på web/sociale medier eller printes som plakater. 

 

Vi opfordrer til, at materialet distribueres ud af flest mulige kanaler, så budskabet når så mange beboere som muligt. Læs her tal og fakta om folketingsvalget hos Folketinget.

 

Hent plakat og materiale til Facebook
Hvis du gerne vil dele budskabet, så kan du hente plakaten her og printe i både A4 eller A3. Den kan printes på farvet papir eller som den er.


Nedenstående skilte er produceret til Facebook. Højreklik og gem de udgaver, du gerne vil bruge på din Facebook-profil. Teksten til Facebook-billederne kan være:

"Din stemme er med til at afgøre vores fælles fremtid: For hvad skal der ske fremover, når vi går til lægen? Når vi tager toget? Når vi skal tage en uddannelse, går på arbejde eller ikke er på arbejdsmarkedet? Hvordan skal vi bo – nu og i fremtiden? Og hvad med alt det andet, der handler om dit liv?"

 

 

.

I forbindelse med kommunalvalget i 2017, foretog Center for Valg og Partier (CVAP) ved Københavns Universitet en undersøgelse af effekten af forskellige mobiliseringskampagner. Heraf fremgik, at netop opsætning af plakater med information om kommunalvalget havde en signifikant effekt blandt borgere med lav valgdeltagelse

 

PDF Fil

Hent plakaten 'Det er så nemt at få stemt'

Download
Søger du bolig? - Klik her