BL søger talstærk studerende til analyseenhed

Vil du arbejde med økonomiske og politiske analyser på mikroniveau?

Vil du arbejde med økonomiske og politiske analyser på mikroniveau? Og vil du samtidig være med til at styrke rammerne for den almene boligsektor? Så er det måske dig, vi søger, som student til BL’s analyseenhed.

 

Jobbet

Som en del af et nyt analyseteam i BL vil du komme til at arbejde med aktuelle økonomiske og politiske emner med betydning for det almene boligområde. Det kan fx være beregninger og research af boligmarkedet og policy tiltag.

 

Du skal medvirke til at udvikle analyser af høj faglig kvalitet, der kan løfte BL’s politiske dagsordener og styrke arbejdet med at varetage vores medlemmers interesser. Vi har ambitioner om både at lave små dagsaktuelle nyhedshistorier og større analyser af samfundsudviklingen på mikroniveau, fx analyser af boligsociale indsatser, uddannelse og beskæftigelse, sundhed og fællesskaber baseret på de nyeste registerdata.

 

Dine primære arbejdsopgaver bliver at: 

 

  • Udarbejde register- og surveyanalyser i samarbejde med BL’s økonomer
  • Overvåge det almene boligområde
  • Assistere med fakta og tal om sektoren
  • Forberede interne og eksterne præsentationer.

 

Du vil komme til at arbejde selvstændigt, men i tæt samspil med analyseteamets medarbejdere.   

 

Hvem er du?

Vi forestiller os, at du er stud.polit./oecon. eller læser anden relevant uddannelse og har afsluttet første år af studiet. Du har en høj faglighed, skarpe analytiske kompetencer og en god fornemmelse for det politiske landskab. Derudover har du gode samarbejdsevner og et stort gå-på-mod.

 

Du har lyst til at arbejde med register- og surveydata og er hjemmevant i Excel. Kendskab til Stata og registerdata er en fordel, men det er ikke en betingelse, da oplæring vil ske.

 

Vi tilbyder

Vi tilbyder et spændende og afvekslende studiejob, hvor du vil få styrket dine analytiske og kommunikative kompetencer og få god praktisk erfaring til at supplere din uddannelse med. Du vil indgå i det daglige arbejde i analyseenheden, som er en del af BL’s direktionssekretariat med i alt 14 engagerede og dygtige kolleger. Det er et stærkt fagligt miljø med et godt socialt sammenhold.

 

Den ugentlige arbejdstid er som udgangspunkt 15 timer pr. uge. Vi tager hensyn til din undervisning, eksamensperiode o.l. Til gengæld forventer vi, at du er fleksibel og villig til at yde en ekstra indsats i travle perioder.

 

Kontakt og ansøgning

 

Ansættelsesstart hurtigst muligt.

 

Send en kort ansøgning, CV samt kopi af dine foreløbige eksamensresultater til hr@bl.dk senest onsdag den 27. marts kl. 12. Vi indkalder til samtale løbende.

 

Hvis du vil vide mere om stillingen, kan du kontakte cheføkonom Solveig Råberg Tingey srt@bl.dk  / 3016 1118.

 

Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere til at søge stillingen, uanset køn, alder, etnicitet, politisk og religiøs overbevisning. Her kan du desuden læse om, hvordan vi behandler din ansøgning, og hvilke oplysninger vi indsamler, herunder hvilken praksis vi følger.


Vi glæder os til at høre fra dig!

 

 

Om os:

Der er 560.000 almene boliger i Danmark. Næsten en million bor alment, og BL – Danmarks Almene Boliger er interesse- og brancheorganisation for landets over 530 almene boligorganisationer.

Det er BL’s opgave at sikre de bedst mulige politiske og juridiske rammevilkår for boligorganisationerne og for deres virke, som udover boligforsyning også omhandler løsninger af en række samfundsmæssige opgaver. Du kan læse mere om BL på bl.dk og på facebook under BL – Danmarks Almene Boliger.

Søger du bolig? - Klik her