BL søger projektmedarbejder til events

Vi søger en projektmedarbejder, der kan være med til at sikre den bedst mulige planlægning og afvikling af to store events.
Billede af Image_watermark_03.jpg

I 2019/2020 afvikler BL – Danmarks Almene Boliger to store projekter. Vi søger derfor en projektmedarbejder, der kan være med til at sikre den bedst mulige planlæg- ning og afvikling.

 

Stillingen

I 2019 fylder BL 100 år. I løbet af året gennemføres en række projekter og events med det formål at fejre de almene boliger, der i dag skaber hjem til næsten en million mennesker. Det andet projekt er Almene Boligdage – en to-dages event for BL’s medlemsorganisationer og samarbejdspartnere, som afholdes i september 2020.


Som projektmedarbejder skal du være med til at sikre den bedst mulige planlægning og afvikling af de to events. Derudover vil du have en central funktion i forhold til formidlingen af alle projektaktiviteterne.

 

Du skal:

 • Sammen med projektlederne planlægge og afvikle to store events

 • Varetage kommunikationen i forbindelse med de to events – både på SoMe, hjemmeside og tryk

 • Stå for formidling af aktiviteter og engagere boligorga- nisationer m.fl. til deltagelse

 • Bidrage til intern koordinering og samarbejde i BL

 • Lave opsøgende arbejde – engagere og motivere til deltagelse

 • Planlægge og koordinere aktiviteter i samarbejde med boligorganisationerne og andre samarbejdspartnere.

 

Vi forventer, at du:

 • Har en relevant samfundsvidenskabelig eller humanistisk uddannelsesbaggrund – gerne nyuddannet med relevant erfaring fra studiejob eller frivilligt arbejde

 • Har personlig gennemslagskraft og befinder dig godt i en udadvendt rolle

 • Kan arbejde selvstændigt, struktureret og sikre fremdrift i projekter

 • Kan planlægge og afvikle events – med alle de opgaver, det indebærer – fra stort til småt

 • Har gode evner for at samarbejde og engagere andre i dit arbejde

 • Har stærke kommunikative evner, både mundtligt og på skrift

 • Kan holde mange bolde i luften samt eksekvere og overholde deadlines.

 

Ansættelsesvilkår

Vi tilbyder gode løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst og muligheden for at ”gøre en forskel” i en politisk ledet organisation. Stillingen er tidsbegrænset til udgangen af september 2020.

 

Ansøgning

Stillingen ønskes besat hurtigst muligt.

Send din ansøgning og CV på e-mail til hr@bl.dk senest mandag den 18. marts kl. 12. Medsend meget gerne -eksempler på kommunikationsopgaver, fx fra studiejob eller anden stilling. Samtaler gennemføres torsdag den 21. marts.

Hvis du vil vide mere om stillingen, kontakt udviklings- konsulent Rikke Lønne ril@bl.dk / 3376 2073 eller konsulent Eva Seyffert evs@bl.dk / 3376 2073.

Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere til at søge stillingen, uanset køn, alder, etnicitet, politisk og religiøs overbevisning. Her kan du desuden læse om, hvordan vi behandler din ansøgning, og hvilke oplysninger vi indsamler, herunder hvilken praksis vi følger.

 

Om os:

Der er 560.000 almene boliger i Danmark. Næsten en million mennesker bor i en almen bolig og BL – Danmarks Almene Boliger er interesse- og brancheorganisation for landets over 530 almene boligorganisationer.

Det er BL’s opgave at sikre de bedst mulige politiske og juridiske ramme- vilkår for boligorganisationerne og for deres virke, som udover boligforsyning også omhandler løsninger af en række samfundsmæssige opgaver. Du kan læse mere om BL her på siden og finde os på Facebook
 


Søger du bolig? - Klik her