Boligsocial konsulent til udadvendt og dynamisk team

Vil du være med til at skabe rum for faglig udvikling blandt dygtige medarbejdere fra hele Danmark? Er du en haj til at få gode ideer ført ud i livet? Kan du både stå på scenen og undervise samt sidde bag computeren og tilrettelægge møder og kurser? Så er det måske dig, vi leder efter.

Billede af BL Verdensmaal 025

Hvem er vi?


Boligsocialnet er platform for samarbejde og faglig udvikling for aktører på det boligsociale felt. Boligsocialnet er et samarbejde mellem BL og KL. Vi arrangerer en række netværksmøder, kurser og konferencer og deltager i faglige følgegrupper, der har indflydelse på rammerne for det boligsociale arbejde. Du bliver en del af et lille dynamisk team, der vægter samarbejde og arbejdsglæde højt. Vi er fire konsulenter, hvoraf en sidder hos KL i København, en sekretær og en studentermedhjælper.


Vi er et team, der er meget på farten. Når vi er samlet, bruger vi hinanden til sparring og udvikling, så vi kan lave arrangementer af høj kvalitet. Vi har en uformel tone og er vilde med at gøre vores bedste.


Hvem søger vi?


Det vigtigste er, at du er selvkørende, initiativrig og god til at opbygge relationer. Derudover er det vigtigt, at du er en teamplayer, der kan bidrage til et godt samarbejdsmiljø.
I øvrigt tænker vi, at du:
• Er engageret, og har lyst og energi til en travl og omskiftelig hverdag
• Har en relevant videregående uddannelse
• Er god til at kommunikere både skriftligt og mundtligt
• Har erfaring med undervisning, kursusvirksomhed og netværk
• Kendskab til den almene sektor og/eller boligsociale indsatser er en fordel


Dine arbejdsopgaver?


Som konsulent får du ansvar for at drive en række kurser og temadage. Du skal bidrage til den fælles planlægning og afholdelse af vores større arrangementer og til løbende formidling på forskellige platforme.


Du skal forvente rejseaktivitet ifm. afholdelse af kurser og møder.


Hvad tilbyder vi?


• En tidsbegrænset 1-årig fuldtidsstilling i Aarhus med mulighed for forlængelse
• Et spændende og udviklende job, hvor du får stor indflydelse på løsningen af egne opgaver
• Et godt og uformelt arbejdsmiljø med fokus på høj faglighed og engagerede kollegaer
• Mulighed for at etablere spændende faglige samarbejdsrelationer
• Løn – og ansættelsesvilkår efter overenskomst mellem AC og BL


Ansøgning


Ansøgningen sendes elektronisk til HR@bl.dk, senest den 8. november 2019 kl. 12. Samtaler afholdes den 19. november 2019. Eventuelt anden samtale efter aftale.


Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere til at søge stillingen uanset køn, alder, etnicitet, politisk og religiøs overbevisning.


Yderligere information om stillingen fås ved henvendelse til funktionschef for Boligsocialnet, Louise Buch Viftrup: 22959126, lvi@bl.dk.

Her kan du desuden læse om, hvordan vi behandler din ansøgning, og hvilke oplysninger vi indsamler, herunder hvilken praksis vi følger.

 


BL er interesse – og brancheorganisation for de almene boligorganisationer i Danmark. I alt er vi 482 boligorganisationer, der tilsammen råder over en halv million hjem. Vores hjem er overkommelige i pris og rummer gamle og unge, familier og handicappede. De, der har det svært, og de, der har det nemmere. Et-, to- og tresprogede. Vores hjem er kort sagt bæredygtige både økonomisk og socialt. For fællesskabet og for den enkelte.

PDF Fil

Download jobbet som PDF

Download
Søger du bolig? - Klik her