BL: Godt med politisk fokus på udsatte boligområder

Mens regeringens parallelsamfundsplan ikke er kommet endnu, lancerede S i forgårs en omfattende plan, som også omhandlede udfordringerne i udsatte områder. BL har kommenteret flere steder i pressen på den.
Billede af tingbjerg-koebenhavn-300dpi-1.jpg

”Der er mange gode initiativer i Socialdemokratiets plan ”Retfærdig og realistisk”, og grundlæggende skal vi være glade for, at der lige nu er stort politisk fokus på de udfordringer, som vi har i udsatte områder,” siger BL’s administrerende direktør, Bent Madsen.

 

Han er siden offentliggørelsen af S-initiativet blevet interviewet til flere medier, som har haft fokus på forskellige dele af udspillet. I radioprogrammet Orientering på DRs P1, fik Bent Madsen lejlighed til at kommentere på flere dele af udspillet fra Socialdemokratiet.

 

Dagbladet BT satte fokus på et enkelt punkt i planen, nemlig spørgsmålet om, hvordan man gør det lettere at sætte kriminelle og utryghedsskabende elementer ud af deres almene bolig, og her pointerede Bent Madsen, at det er vigtigt, at systemet kommer til at fungere langt hurtigere, end det gør i dag, som også er løftet i S-planen.

 

Til gengæld giver overskrifterne i BTs artikel indtryk af, at BL og de almene boligorganisationer generelt er imod S-planen: ”Det er rigtig ærgerligt med de overskrifter, når nu selve artiklen er fuldstændig OK,” siger Bent Madsen.

 

BL’s holdning til ”Retfærdig og realistisk” kan også læses i artikel på Fagbladet Boligen, som blev offentliggjort i går.

Oprettelse: 03.01.2019 | Sidst opdateret: 25.07.2019

Sideansvarlig: Kristoffer Friis Sørensen


Søger du bolig? - Klik her