Dk4 og BL vil finde danmarks dejligste hjem

Tv-stationen dk4 indgår samarbejde med Bl om syv tv-programmer. Danmarks dejligste hjem skal findes i et alment boligområde.

Billede af anne-og-mik.png

Denne nyhed er fra 2017. 

I forbindelse med Almene Boligdage 2017 - som er en boligfestival, der præsenterer de nyste og bedste løsninger fra den almene sektor, er BL og tv-stationen dk4 gået sammen om at producere et alternativt boligprogram, hvor målet er at finde Danmarks dejligste hjem. Der bliver tale om syv tv-programmer, som vil kunne ses i primetime på dk4, men som også vil kunne ses på nettet både hos BL og hos dk4. Titlen er ”Danmarks dejligste hjem”.

 
Værter på programmerne bliver Anne Vibeke Isaksen, der er kendt af mange for rejse- og campingprogrammer, og Mik Schack, som i en årrække i et samarbejde mellem Beboerbladet og dk4 har lavet meget sete madprogrammer fra forskellige steder i almene boligområder. Tv-programmet giver en enestående mulighed for at fortælle til en stor målgruppe om kvaliteterne i dét at bo i en almen bolig og i et boligområde. Noget som 800.000 danskere gør. 

Dk4 leder i programmerne efter en god bolig, men der er også fokus på andet. Formålet er at finde lige præcis “det dejligste hjem” – ikke det med flest kvadratmeter, det med de dyreste møbler eller med den fornemmeste indretning. Nej, jagten drejer sig om at finde det sted, hvor det er dejligst at bo. Og så betyder det jo en masse, om man har hjælpsomme naboer, et godt klubliv, fællesspisninger, om børnene har legekammerater, og om viceværten er en guttermand.

Værterne i “Danmarks dejligste hjem” er to af dk4’s kendteste tv-profiler: Anne-Vibeke og Mik Schack. Tilsammen vil de stå for syv programmer, hvor de to første er udvælgelse blandt de (forhåbentlig) mange deltagere, som har tilmeldt sig.

 

I de næste fire programmer er værterne så på besøg hos de fire kandidater, som kommer i finalen. Sidste program er finaleshowet, som optages i Aarhus i november i forbindelse med Almene Boligdage 2017. Og det er deltagerne i denne konference, som i sidste ende skal stemme om, hvem af de fire finalister, som har Danmarks dejligste hjem.

Man melder sig til konkurrencen og i forbindelse med tilmeldingen skal man skrive en kort begrundelse og indsende en lille video på 2-3 minutter, hvor deltagerne fortæller om, hvorfor netop de bor i det dejligste hjem i Danmark. Videoerne skal ikke på nogen måde være professionelle, men blot optaget med fx en smartphone.

Spørgsmål til konkurrencen eller vedrørende tilmelding kan rettes til Kristoffer Friis på kfs@bl.dk

 


Søger du bolig? - Klik her