Menneskebiblioteket kommer på Almene Boligdage 2017

Alle mennesker har fordomme. Kig ind på menneskebiblioteket og gå på opdagelse i dine egne fordomme om andre mennesker. Test dine fordomme i Menneskebiblioteket!

Denne nyhed er fra 2017. 

Alle mennesker har fordomme. Kig ind på menneskebiblioteket og gå på opdagelse i dine egne fordomme om andre mennesker. Test dine fordomme i Menneskebiblioteket!
 

Den almene sektor er meget mangfoldigt og rummer mange forskellige mennesker, også mennesker, der repræsenterer grupper i samfundet, som hyppigt er udsat for fordomme, stigmatisering eller diskrimination på grund af deres overbevisning, livstil, handicap, sociale status, seksualitet, beskæftigelse eller etnisk oprindelse. På Menneskebiblioteket kan du låne et menneske, ligesom du kan låne en bog på biblioteket. ”Bogen” kan du spørge om præcis det, du ønsker at få svar på. Måske er du nysgerrig efter at vide mere om, hvordan det er at være muslim, handicappet eller kropsudsmykket? Måske har du altid haft lyst til at vide mere om, hvordan det er at være flygtning eller hjemløs?
 

Alle ”bøger” i Menneskebiblioteket stiller frivilligt op til udlån og dialog, for at stille deres viden, erfaring, holdninger og oplevelser til rådighed for dig som ”læser”. Det giver muligheden for et unikt indblik i et andet menneskes liv og en indsigt i det menneskes livsvilkår. En indsigt vi ved af erfaring, typisk resulterer i en bedre forståelse.
 

Lån dem på Menneskebiblioteket og opdag, at her er mere gemt end omslaget giver indtryk af.
 

Menneskebiblioteket afholdes lørdag på Radisson Blu.


Søger du bolig? - Klik her