Landsbyggefonden på Almene Boligdage 2017

Landsbyggefonden har 50 års jubilæum
Billede af skaermbillede-2017-04-10-kl-105607.png

På Almene Boligdage kan du gå på opdagelse i projekter ud fra temaerne; Tryghed, Boligsocial faglighed, Energi og boligkomfort, Boligforbedring, Bygningsarv og Forandring af infrastruktur. Her kan du finde eksempler fra den almene sektor på forbedring af udearealer, udnyttelse af fællesrum eller øget tryghed i boligområderne, effektiv energirenovering eller forbedret tilgængelighed og meget mere.

 

Landsbyggefonden fyldte 50 år 6. april. I den anledning lancerede fonden et stort jubilæumssite, som du kan gå på opdagelse i. 

 

Se Landsbyggefondens 50 års site her.

Om Landbyggefonden:
Landsbyggefonden er en selvejende institution med hjemsted i København. Landsbyggefonden støtter og udvikler alment boligbyggeri gennem forskellige låne- og tilskudsmuligheder til landets boligorganisationer. Fonden udarbejder også analyser af den almene boligsektor og driver en række IT-platforme. Siden 1967 har Landsbyggefonden arbejdet for bedre boliger i hele Danmark. I anledningen af fondens 50 års jubilæum, er der udgivet en jubilæumsbog og der er udarbejdet en særlig hjemmeside, som viser et udsnit af aktuelle projekter og temaer.


Søger du bolig? - Klik her