Landsbyggefonden på Almene Boligdage 2017

Landsbyggefonden har 50 års jubilæum

Billede af skaermbillede-2017-04-10-kl-105607.png

Denne nyhed er fra 2017. 

På Almene Boligdage kan du gå på opdagelse i projekter ud fra temaerne; Tryghed, Boligsocial faglighed, Energi og boligkomfort, Boligforbedring, Bygningsarv og Forandring af infrastruktur. Her kan du finde eksempler fra den almene sektor på forbedring af udearealer, udnyttelse af fællesrum eller øget tryghed i boligområderne, effektiv energirenovering eller forbedret tilgængelighed og meget mere.

 

Landsbyggefonden fyldte 50 år 6. april. I den anledning lancerede fonden et stort jubilæumssite, som du kan gå på opdagelse i. 

 

Se Landsbyggefondens 50 års site her.

Om Landbyggefonden:
Landsbyggefonden er en selvejende institution med hjemsted i København. Landsbyggefonden støtter og udvikler alment boligbyggeri gennem forskellige låne- og tilskudsmuligheder til landets boligorganisationer. Fonden udarbejder også analyser af den almene boligsektor og driver en række IT-platforme. Siden 1967 har Landsbyggefonden arbejdet for bedre boliger i hele Danmark. I anledningen af fondens 50 års jubilæum, er der udgivet en jubilæumsbog og der er udarbejdet en særlig hjemmeside, som viser et udsnit af aktuelle projekter og temaer.

Læs mere om almene boliger her


Søger du bolig? - Klik her