Søger du bolig? - Klik her

BL åbner dørene for Kulturnatten

12. oktober kan du opleve BL - Danmarks Almene Boliger åbne dørene for Kulturnatten.

Det er første gang, at BL deltager i Kulturnatten, men vi glæder os til at vise vores fine og finurlige hus frem på hjørnet af Studiestræde og H.C. Andersens Boulevard i hjertet af København. Et sted som tusindvis dagligt passerer, men få har adgang til. Kom forbi 12. oktober fra kl. 18.00.

På Kulturnatten åbner BL dørene og du kan få fortællingen om landets almene boliger og vores spændende hus i Studiestræde, som engang var hjemsted og kulturelt midtpunkt for Studenterforeningen. Dengang var der liv og glade dage i huset. Det er der også i dag - og især på Kulturnatten.

Du kan møde dancehall-makkerparret Klumben & Raske Penge, der er intimkoncert med countrysangerinden Ester Brohus, som har sin fremragende guitarist Mikkel Bøggild med, når hun fortæller rørende historier ude fra virkeligheden. Du skal også møde Turning Tables - et sejt kollektiv af musikere og unge mennesker fra Brøndby Strand, der er et lille NGO, som arbejder for at styrke unges livssituation, bl.a. gennem musik. Så kan du møde vært, musiker, skribent og madøret Mik Schack, der er en levende indføring i almene boligers historie og arkitektur fra historikeren Poul Sverrild, der er Almen Bolig-bank og så kan du smage lidt mad fra fælleskøkkenet i Kollektivhuset i Høje Søborg. Og til børn og kreative sjæle er der workshop, hvor man kan bygge sin drømmebolig.

PROGRAMMET FOR KULTURNATTEN

18.00 – 18.30: DJ

18.30– 19.00: Ungerne fra Brøndby Strand I samarbejde med Turning Tables synger børn og unge om livet i Brøndby Strand.

19.00 – 19.30: DJ

19.30 – 20.00: Ungerne fra Brøndby Strand I samarbejde med Turning Tables synger børn og unge om livet i Brøndby Strand.

20.00 – 20.30: DJ

20.30 – 21.15: Klumben / Raske Penge: Klumben og Raske Penge fyre op for en fest med deres energiske dancehallmusik

21.15 – 22.00: DJ

 

FÆLLESLOKALET

18.30 – 18.50: Fortællinger om den almene historie - Oplæg med Poul Sverrild

19.00– 19.30: Almen Bolig banko. Vind præmier og bliv klogere på de almene boliger

19.45 – 20.15: Om Fælleskøkkener og fællesskaber - Interview med Mik Schack

20.30 – 21.00: Almen Bolig banko. Vind præmier og bliv klogere på de almene boliger

21.30 – 22.00: Oplev Ester synge om folk hun møder på sin vej - Hjemmekoncert med Ester Brohus.

DRØMMERUMMET:
Drømmerummet inviterer børn og barnlige sjæle til at få historien om den almene drøm og byg egne drømmeboliger af mælkekartonner

UDSTILLING:
Få et indblik i livet i Brøndby Strand. I samarbejde med Turning Tables har Børn og unge skabt musik, film og foto om deres liv i Brøndby Strand.

FÆLLESSPISNING:
19.00 – 21.00: Få et indblik i Kollektivhuset i Høje Søborg og smag maden fra deres fælleskøkken.

BAR:
18.00 – 22.00: Vi byder på forfriskninger

 

Om Kulturnatten

I over 25 år har Kulturnatten været en af Københavns mest afholdte og velbesøgte kulturbegivenheder. Når skolerne går på efterårsferie, skaber foreningen Kulturnatten en festlig aften, hvor hele byens kulturliv smelter sammen og åbner sig til glæde og inspiration for os alle. 
Mere end 250 museer, teatre, biblioteker, kirker, ministerier, parker og pladser over hele byen byder publikum velkommen under Københavns største årlige endagsbegivenhed – og de mange spændende arrangementer viser, at byen favner bredt, når den viser sine mange sider af kulturlivet frem.


Om BL - Danmarks Almene Boliger
BL - Danmarks Almene Boliger er en medlems- og interesseorganisation for cirka 530 boligorganisationer i Danmark. Huset i Studiestræde huser BL, Landsbyggefonden og Byggeskadefonden.
Vi arbejder for vores medlemmers og beboernes interesser ved at søge indflydelse på den almene boligsektors udvikling. I 2019 fylder BL 100 år som organisation.

Praktikpladsoptælling 2018

Husk at indberette antallet af lærlinge på jeres byggesager, så vi kan dokumentere og fastholde de gode resultater.

ma. 29 okt 2018 / Nyheder fra BL
Oprettet: 04. okt. 2018, Senest opdateret: 04. okt. 2018
Print Tip en ven LinkedIn Facebook Twitter RSS