Søger du bolig? - Klik her

Nu kan du tilmelde dig Alment Talent Akademi 2017

Den populære ATA-uddannelse kører igen. Der er frist for ansøgning juni 2017. 

I 2017 lancerer BL igen det ambitiøse talentakademi for udviklingsorienterede boligorganisationer. Første runde var en succes, så nu følger vi op og håber, ligeså mange har lyst til at kigge nærmere på uddannelsen. Der er ansøgningsfrist juni 2017.

Alment Talent Akademi er en ambitiøs uddannelse for udviklingsorienterede almene boligorganisationer, der gerne vil i gang med et prioriteret og innovativt forandringsprojekt. Boligorganisationen kan deltage med et eller flere talentfulde medarbejdere, der skal stå i spidsen for at skabe og håndtere de forestående forandringsprocesser.

Er du nysgerrig på uddannelsen, så tilmeld dig vores nyhedsbrev, så sender vi nyt og holder dig orienteret. Tilmeld dig nyhedsbrevet her.

De deltagende boligorganisationer og deres talenter udvælges på baggrund af en ansøgning. Heri indgår en beskrivelse af forandringsprojektet samt en beskrivelse af talentets jobfunktion, erfaringer og motivation samt boligorganisationens ønsker til uddannelsen.

Første forløb af Alment Talent Akademi blev gennemført i 2016. Næste uddannelsesforløb i talentakademiet afvikles i 2017 med start i august. Der er ansøgningsfrist i juni.

Læs mere om Alment Talent Akademi under Kurser & Rådgivning.

 

Udtalelser fra deltagere:

”Alment Talent Akademi som uddannelse er meget fokuseret på konkrete værktøjer og praktiske erfaringer, hvilket er nogle ting man tage med hjem og bruge på dag ét.”
– Jacob Engholm Bøytler Rahbek, Århus Omegn, talent på Alment Talent Akademi 2016.

”Noget af det, jeg har fået ud af Alment Talent Akademi, er det netværk, det har givet mig og at høre om, hvilke nogle udfordringer de andre står over for i deres dagligdag. Jeg er også blevet skarpere på hele den proces der hedder projektledelse og blevet skarpere på, hvad jeg skal gøre helt konkret, når jeg står overfor nogle udfordringer.”
– Louise Honoré Pryn, Boligkontoret Danmark, talent på Alment Talent Akademi 2016.

 

Vil du vide mere, så kan du kontakte konsulent Eva Seyffert på evs@bl.dk eller 33762073

Tilmeld dig også ATA-nyhedsbrevet her.

Oprettet: 15. mar. 2017, Senest opdateret: 15. mar. 2017
Print Tip en ven LinkedIn Facebook Twitter RSS