Søger du bolig? - Klik her

BL søger konsulent til kurser og rådgivning

BL søger en konsulent til et job med mening, hvor du kan bidrage til at udvikle den almene boligsektor ved at opsøge og formidle viden gennem uddannelse og rådgivning til gavn for de almene boligorganisationer.

OPGAVERNE
Denne stilling indeholder særlige opgaver målrettet de almene boligorganisationers ledelse. Vi søger derfor en konsulent, der kan bidrage til at udvikle vores faglige netværk og kurser for organisationsbestyrelserne. Sammen med mere erfarne kolleger vil konsulenten skulle yde ledelsesmæssig rådgivning og hjælp til udviklingsforløb for boligorganisationernes bestyrelser og ledelse – fx til strategiudvikling, fusion, valg af administration m.v. Vores nye konsulent vil desuden skulle planlægge og afvikle kurser og uddannelser i de særlige regler og forhold, der gælder for de almene boligorganisationer – herunder beboerdemokratiet. Målgrupperne for vores kurser og rådgivning er beboervalgte i bestyrelserne og ansatte på alle niveauer i boligorganisationerne, så du vil derfor komme i kontakt med mange forskellige mennesker.

DINE KVALIFIKATIONER OG ERFARINGER
Det er et udadvendt job med fokus på undervisning, formidling, netværk og dialog. Jobbet kræver derfor, at du kan undervise og har lyst til at bidrage til at udvikle vores metoder og pædagogik, og at du er god til at formidle fagstof og budskaber enkelt og letforståeligt i både skrift og tale. Vi forventer, at du har erfaring med arbejdet i en politisk styret organisation og dermed er vant til at navigere i et felt af forskellige interesser. Som person kan du arbejde selvstændigt og har gennemslagskraft, men du motiveres også af faglig sparring, videndeling og tværgående samarbejde.

Stillingen indeholder gode muligheder for personlig og faglig udvikling, da vi er en udviklingsorienteret og uformel organisation med engagerede kollegaer med forskellige fagligheder.

VILKÅR
Vi tilbyder dig løn og ansættelsesvilkår, som modsvarer kravene i jobbet. Vi sigter mod tiltrædelse den 1. februar 2018. Da en del af vores opgaver retter sig mod bestyrelserne, skal du forvente, at noget arbejde vil ligge uden for almindelig arbejdstid, herunder i weekender. Vi afholder kurser på forskellige kursussteder og leverer individuel rådgivning og virksomhedstilpassede kurser hos vores medlemmer, som er boligorganisationer over hele landet. Du må derfor påregne en vis rejsevirksomhed i jobbet.

INFO OG ANSØGNING
Du er velkommen til at kontakte afdelingschef Dorte Hjerrild på 3376 2039, hvis du vil høre mere om stillingen.

Ansøgning mærket ”KC konsulent” sendes på mail til hr@bl.dk senest den 1. december 2017. Alle ansøgninger behandles fortroligt. Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere til at søge stillingen uanset køn, alder, etnicitet, politisk og religiøs overbevisning.

Om os: Der er 570.000 almene boliger i Danmark. Næsten en million bor alment, og BL – Danmarks Almene Boliger er interesse- og brancheorganisation for landets over 550 almene boligorganisationer. Det er BL’s opgave at sikre de bedst mulige politiske og juridiske rammevilkår for boligorganisationerne og for deres virke, som udover boligforsyning også omhandler løsninger af en række samfundsmæssige opgaver. Du kan læse mere om BL på bl.dk og på facebook under BL – Danmarks Almene Boliger. 

Læs om, hvordan vi behandler din ansøgning, og hvilke oplysninger vi indsamler, herunder hvilken praksis vi følger.

Oprettet: 14. nov. 2017, Senest opdateret: 21. nov. 2017
Print Tip en ven LinkedIn Facebook Twitter RSS