Søger du bolig? - Klik her

Forvaltningskonferencen 2017

Forvaltningskonferencen 2017

Effektivisering; en dagsorden med mange vinkler.

Når Forvaltningskonferencen løber af stablen på Hotel Nyborg Strand den 22. og 23. august, er de nye overenskomster for de kommende 3 år, hvor regler omkring kompetenceudvikling, lokalaftaler m.m. formentlig justeret. Der er etableret et DriftsNet i regi af KonsulentCenter, som sammen med det nye BestyrelsesNet skal være med til at udvikle rammerne for driften. Måske er der også lanceret en ny platform for styringsdialogen, hvor effektivitet indgår. Og sidst, men ikke mindst, er der aftalen mellem BL, KL og regeringen om effektiviseringer for 1,5 mia.kr. frem til 2020, som også er omsat i nye regler - ligesom debatten om billige boliger stadig er aktuel.

Samtidig med alle disse konkrete tiltag, står vi som sektor over for en række relevante spørgsmål, når vi taler om effektivisering. Hvordan ser fremtidens arbejdsmarked fx ud? Og hvad mener vi egentlig, når vi taler effektivisering - mener vi produktion af det samme med færre ressourcer, eller taler vi om helt andre produkter med et større element af kvalitet?

Med afsæt heri planlægges en Forvaltningskonference, hvor vi forsøger at favne den brede drifts- og effektivitetsdagsorden og samtidig sætter fokus på konkrete værktøjer. Heri ligger også, at vi vil forsøge at gøre arbejdet i grupper endnu bedre. Sidste år kom der nemlig særdeles god respons på gruppeinddelingen, hvor I ud fra en benchmarking-model blev sat sammen med kolleger, som det kunne være særligt relevant at drøfte resultaterne med.

Det detaljerede program sendes som altid ud lige efter sommerferien. Den overordnede tidsplan er ankomst klokken 9.00 med start på konferencen klokken 9.30, og vi slutter onsdag den 23. august klokken 11.00 med kaffe og sandwich to-go. 

I bedes allerede nu tilmelde jer 2 af 3 mulige oplæg, som afholdes tirsdag eftermiddag:

1) Den nye styringsdialog

Styringsdialogen bliver forenklet, så flere data hentes automatisk ind, og de gamle "hvordan vurderer du selv"-spørgsmål er for størstedelen fjernet. Desuden præsenteres et effektivitetsmål, og her kan deltagerne få en nærmere forklaring på det materiale, som de fik udleveret i kuverterne.

2) Persondataloven

Hvordan skal man som boligorganisation forholde sig til de nye regler om persondata? Mange advokater og konsulenter ser et gyldent marked, men hvad er op og ned.

3) Nye overenskomster og lokalaftaler
På tidspunktet for afholdelse af FV2017 skulle de nye 3-årige overenskomster gerne være i hus. I oplægget præsenteres de nye elementer i overenskomsterne, og hvis vi når igennem med en udfasning af lokalaftalerne, så kan det være yderst relevant at fortælle om det.

Forvaltningskonferencen er forbeholdt direktører, forretningsførere og andre med lignende administrative ledelsesfunktioner. Boligorganisationer med mindre end 4000 lejemål i administration kan kun påregne at deltage med én deltager på konferencen.

Kursus nr:
2017-0001
Dato:
ti. 22. aug 2017
on. 23. aug 2017
Starttidspunkt:
09:30
Sluttidspunkt:
11:30
Sted:
Hotel Nyborg Strand
Sidste tilmeldingsfrist:
to. 3. aug 2017
Maks. antal deltagere:
235
Ledige pladser:
5

Pris 4.300 kr.


Yderligere info
Jeanette Daniel
Telefon: 3376 2033
E-mail: jda@bl.dk

Print Tip en ven LinkedIn Facebook Twitter RSS