Uddannelser

Er du nyansat, vil du styrke dine lederkompetencer eller være ekspert i fx boligjura eller -økonomi? Se vores branchespecifikke uddannelser her.

Billede af Article Rainbow

Her får du overblik over BLs unikke uddannelser

BL Lederakademi - Toplederprogram

En uddannelse der har fokus på strategisk ledelse, det personlige lederskab herunder kommunikation, forretningsudvikling og værdiskabelse samt eksekvering af forandringer/strategiske initiativer i egen organisation og som proaktiv aktør i samfundet. Udbydes i samarbejde med CBS executive.
Læs mere og tilmeld dig her.


Personaleleder i driften - BLs certificerede lederuddannelse

Effektiviseringsdagsordenen har for alvor sat skub i forandringerne ude i driften. Dette stiller også større krav til lederne, som skal være parate til at lede i en hverdag fyldt med udfordringer, dilemmaer og forandringer.
Læs mere og tilmeld dig her.

 

Inspektør- og driftslederuddannelsen

Inspektøren er ansvarlig for driften af boligafdelingerne, og det kræver en grundlæggende viden om bygninger, vedligeholdelse, regler, personaleledelse osv. Denne uddannelse kommer omkring alle disse temaer.
Læs mere og tilmeld dig her.

 

Grunduddannelsen for administrative ansatte

Uddannelsen byder på en gennemgang af den almene boligsektor - herunder dens historie, udvikling og samfundsmæssige betydning samt de formelle strukturer omkring lovgivning, organisering, finansiering m.v.
Læs mere og tilmeld dig her.

 

Boligjura

Du får en detaljeret gennemgang af det samlede lovkompleks, der er gældende for almene boligorganisationer samt analyseredskaber til brug for juridisk sagsbehandling. Læs mere og tilmeld dig her.

 

Jura for udlejningsmedarbejdere

Er du nysgerrig på boligjura og ønsker at dykke længere ned i de paragraffer, der berører dit arbejdsfelt, har du en unik mulighed for at tilegne dig viden på dette nye juraforløb.
Læs mere og tilmeld dig her.

 

Boligøkonomi

Fra regnskabsmedarbejder til økonomimedarbejder - på Boligøkonomi får du viden og værktøjer til at foretage økonomiske analyser, vurderinger og beregninger.
Læs mere og tilmeld dig her.

 

Bygherreuddannelsen 

På BL’s Bygherreuddannelse bliver du opdateret på alle de facetter, en bygherre skal være opmærksom på i en byggesag.
Læs mere og tilmeld dig her.

 

Oprettelse: 01.10.2019 | Sidst opdateret: 23.09.2022

Sideansvarlig: Dorte Hjerrild

Søger du bolig? - Klik her