ERFA-møder om cirkulær, bæredygtig og effektiv drift

BL og DriftsNet tager fat på de mange udfordringer, som driften af en moderne boligorganisation står overfor. Kom med og få indsigt i effektiv drift og bæredygtighed med gæst Jesper Nielsen.

Billede af Vektorgrafikker (1)

På de kommende ERFA-møder tager BL og DriftsNet denne gang fat på de mange udfordringer, som driften af en moderne boligorganisation står overfor. Vi stiller spørgsmålet: Kan man kombinere effektiv drift med bevidsthed om biodiversitet? Og kan vi skabe boligområder, der ikke kun er behagelige at bo i, men som også er i harmoni med naturen - samtidig med at være fremtidssikrede til at møde de nye generationers krav?

Vi får denne gang besøg af Jesper Nielsen, som vandt stjerneprisen for sit projekt om børnedemokrati. Jesper vil fortælle om, hvordan Civica har grebet arbejdet an med alt fra biodiversitet, børnedemokrati og cirkulær og effektiv drift – kort sagt sund fornuft i driften. Vi skal også høre om, hvordan det går lokalt med biodiversitetsprojekter rundt om i landet.

Program for dagen:

Velkommen til dagen, hvad er cirkulær drift?

v/Henrik Madsen og Mikkel Jungshoved, BLs DriftsNet

Biodiversitet, børnedemokrati, cirkulær og effektiv drift

v/Jesper Nielsen, Civica

Lokal case - Hvordan arbejder man lokalt med biodiversitet?

Workshop om fremtidens boligområde

I takt med at byer vokser, og befolkningstætheden øges, står driften over for mange ”nye” udfordringer. Dels skal vi sikre effektiv og fornuftig drift af boligområder for at imødekomme beboernes behov, dels skal vi tage hensyn til vores planet og dens biodiversitet.

 

Biodiversitet er ikke kun vigtig for naturen men også for os mennesker. Et rigt dyre- og planteliv er grundlaget for vores fødevareforsyning, ren luft, rent vand og et stabilt klima. Men i byernes beboelsesområder er biodiversiteten ofte truet, hvilket kan have negative konsekvenser for byens livskvalitet og beboernes trivsel.

 

Ved at kombinere effektiv drift med bevidsthed om biodiversitet kan vi skabe boligområder, der ikke kun er behagelige at bo i, men som også er i harmoni med naturen til glæde for alle.

 

TILMELD DIG HER

 

København: BL, d. 30. november, kl. 12-15

Aarhus: Aarhus Radisson, 4. december kl. 12-15

Aalborg: Aalborg Kultur og Kongrescenter, 6. december kl. 9-12

Middelfart: Comwell Middelbart, 12. december kl. 9-12

 

PRIS

Prisen er 750 kr. Hvis du er forhindret i at deltage, skal afbud sendes hurtigst muligt til mpr@bl.dk. Der vil blive opkrævet No Show Fee.

 

SPØRGSMÅL

Har du spørgsmål, kan du kontakte:

Maja Pinkowski Rottbøll // mpr@bl.dk

 

Vi glæder os til at se jer.


Søger du bolig? - Klik her