Morgenmøde om softwarerobotter d. 8. januar

Billede af Softwarerobotter Stor

Kom til morgenmøde hos Dansk Erhverv d. 8. januar 2020, kl. 8.30-11 og hør ekspertoplæg om Robotics

I de almene boligorganisationer er der en stigende interesse for brug af softwarerobotter, der er en banebrydende teknologi. Robotter arbejder hele døgnet, laver ikke fejl og kan frigøre ressourcer til andre opgaver. Med RPA (robotic process automation) kan din organisation automatisere mange processer, men hvad kræver det?

Til morgenmødet kan du møde specialister fra en række af Danmarks ledende virksomheder indenfor rådgivning og arbejde med softwarerobotter. Mødet vil også blive brugt til at afsøge interessen for andre vidensdelingsinitiativer om emnet.

Kigger du og din boligorganisation på mulighederne for at arbejde med robotter, så deltag på mødet og få inspiration og ny viden! Mødet afholdes i samarbejde med Dansk Erhverv og er er gratis for BL's medlemmer!    

 

OBS! BL's medlemsskab af Dansk Erhverv har givet nye spændende muligheder for tværgående videndeling om softwarerobotter. Har du tidligere tilkendegivet din interesse i forhold til at deltage i vores RobotNetværk, vil det være oplagt at du møder op til arrangementet d. 8. januar.        

 

 

 

Søger du bolig? - Klik her