Erfaringer med værktøjet

Afdelingsanalyse Introduktionsvideo Priser Erfaringer med værktøjet Eksempler fra analysen Kontakt

Erfaringer fra boligorganisationer

AfdelingsAnalyse er udviklet af Slagelse Boligselskab i samarbejde med BL. BL har endvidere haft følgende boligorganisationer til at teste AfdelingsAnalyse: 

Der har været bred enighed blandt boligselskaberne om, at AfdelingsAnalyse er et godt styringsværktøj til at følge udviklingen af hver enkelt afdeling. Samtidig fortæller flere, at AfdelingsAnalyse virker som et godt dialogværktøj både i organisationsbestyrelsen og ude i afdelingerne.

Det siger brugere af AfdelingsAnalysen:

Vi har fået en fælles viden i organisationsbestyrelsen, i ledelsen, blandt medarbejderne og i afdelingsbestyrelsen om, hvordan vores afdelinger har det

Arne Juul, direktør i Slagelse Boligselskab

Vi bruger AfdelingsAnalysen i administrationen til at prioritere og optimere på udfordringerne i de forskellige afdelinger. Vi bruger også AfdelingsAnalysen til at supplere styringsdialog-rapporten og til at give både organisations- og afdelings-bestyrelserne et samlet overblik over alle afdelinger

Søren Ahle Hansen, direktør i ØsterBO

Gratis og uforpligtende rådgivning

Ring og få et uforpligtende møde hvor vi sammen med jeres tekniske, udlejnings- og økonomiafdeling gennemgår lige netop jeres muligheder med AfdelingsAnalyse.

Kontakt til BL - KonsulentCenter:

Leder af DriftsNet Mikkel Jungshoved,
direkte: 3376 2028, mobil: 5373 1546, email: mju@bl.dk 

Projektmedarbejder Linda Bækgaard, 
direkte: 3376 2061, mobil: 2888 1871, email: lib@bl.dk  

Oprettet: 13. feb. 2017, Senest opdateret: 04. apr. 2018
Print Tip en ven LinkedIn Facebook Twitter RSS