Cookies

Cookies på www.bl.dk - nej, det handler i virkeligheden ikke om småkager!

Billede af Cookies

Cookies på www.bl.dk - nej, det handler i virkeligheden ikke om småkager!

 

  1. Generelt

Når du klikker dig ind på bl.dk og fagbladetboligen.dk og beboerbladet.dk indsamles en række oplysninger om dig, din computer og din adfærd på websitet. Nedenfor kan du læse detaljeret om de informationer vi indsamler, hvordan vi behandler oplysningerne, hvad vi bruger dem til, hvem der har adgang til oplysningerne, og hvem du kan kontakte om de indsamlede oplysninger.

 

BL forpligtiger sig til at overholde de af Foreningen af Danske Interaktive Medier til enhver tid fastlagte retningslinjer for behandling af cookies og persondata.

 

2.1. Hvad er en cookie?

En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din webbrowser og genkendes af websitet ved tilbagevendende besøg og gør det muligt at sende individualiseret information til din browser. En cookie kan indeholde tekst, tal eller f.eks. en dato, men der er ingen personlige oplysninger gemt i en cookie. Den er ikke et program, og den kan ikke indeholde virus.

 

2.2. I hvor lang tid opbevares cookies?

Cookiens levetid kan variere efter hvad, de enkelte udbydere har sat dem til. Nogle cookies forsvinder, så snart du lukker browservinduet, andre kan eksistere i flere år. Mange udbydere anvender typisk 12 eller 24 måneders levetid på deres annonce-, statistik og indholdsrelaterede cookies. Bemærk at levetiden forlænges efter hvert besøg, så det er f.eks. 24 måneder fra sidst, at du har besøgt et website, at cookies opbevares på din computer. Du kan til enhver tid selv slette cookies på din computer. Se vejledning ved at klikke her http://minecookies.org/cookiehandtering.

 

2.3.1. Personhenførbare oplysninger

Personhenførbare oplysninger afgives aldrig til tredjepart, og vi indsamler aldrig personhenførbare oplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger f.eks. ved at tilmelde dig et kursus eller tilmelde dig vores nyhedsbrev, tilmelde dig et arrangement, eller deltage i en undersøgelse m.v.

 

2.3.2. Brug af personoplysninger

Personoplysninger bruges først og fremmest til at sikre din tilmelding til en af vores ydelser, såsom kursus tilmelding eller lignende. Ligeledes bruges de til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af websitet. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vores ydelser, samt eventuelt visning af indhold og annoncer.

 

2.3.3. Kontakt vedr. personoplysninger

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos BL, skal du rette henvendelse på bl@bl.dk. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i persondataloven.

 

2.3.4. Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

 

I det omfang der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge databeskyttelsesreglerne ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet.

 

Herunder ses en liste over cookies på bl.dk

 

Navn

Udbyder

Formål

Facebook custom Audiences

https://www.facebook.com/business/

Anvendes til at levere forskellige reklamer målrettet til dig via Facebook.

Sleeknote

https://sleeknote.com/

Vi anvender sleeknote til at levere pop-up menuer, hvor du kan tilmelde dig nyhedsbreve

Facebook Connect

http://developers.facebook.com/

Bruges til at lave forbindelse til det social medie Facebook, og definere indhold, design og lign., når sider eller indlæg deles på Facebook.

Piwik

https://piwik.pro/

Piwik benytter vi til at indsamle information om trafikken på vores sites; hvor mange, hvor længe etc.

 

 

 

 

 

 

 

 

Søger du bolig? - Klik her