Vores Bidrag 2023 – HUSK at indberette inden den 30. april

1223 - Vores Bidrag 2023 – HUSK at indberette inden den 30. april

BL opfordrer til, at alle boligorganisationer bidrager til den fælles kortlægning af de almene boligers bidrag til verdensmålene.

Deadline for indberetning til Vores Bidrag 2023 er den 30. april.

Den 1. marts modtog alle boligorganisationer et link på deres hovedmail, som giver adgang til at indberette Vores Bidrag 2023. Mailen har titlen ” VORES BIDRAG 2023 - link til indberetning" og er afsendt fra liv@bl.dk.

Hvis I mener, at I ikke har modtaget mailen om Vores Bidrag, kontakt da Liv Jørgensen på liv@bl.dk og vi vil sende link til indberetning.

Vores Bidrag er en tilbagevendende undersøgelse, som følger udviklingen i de almene boligers bidrag til verdensmålene – som samlet branche og som enkelt organisation. Hvert andet år i foråret bliver boligorganisationerne derfor bedt om at bidrage med information om deres aktiviteter indenfor administration, drift, byggeri og beboerengagement.

 

Med jeres bidrag er I med til:

  • at fortælle den gode historie om de almene boligers mange bidrag til FN’s Verdensmål.
  • at klæde BL på til at varetage beboernes og boligorganisationernes interesser - de almene boligers bidrag til verdensmålene er et vigtigt element i interessevaretagelsen.

Desuden får I et eksklusivt indblik i jeres egen organisation målt op imod den samlede almene boligsektor og indblik i udviklingen i forhold til tidligere besvarelser.

På BL.dk findes al information om Vores Bidrag.


Med venlig hilsen

Liv Jørgensen / Bent Madsen

 

 

 

Oprettelse: 13.04.2023 | Sidst opdateret: 23.10.2023

Sideansvarlig: Bent Madsen

Søger du bolig? - Klik her