Almene stjernepriser 2023 – Husk at indstille senest den 30. april

1123 - Almene stjernepriser 2023 – Husk at indstille senest den 30. april

I anledningen af Almene Boligdage 2023 skal vi endnu engang hylde det store engagement og virkelyst i de almene boligområder.

Det gør vi med fire almene stjernepriser:

  • Stjerneprisen for socialt engagement
  • Stjerneprisen for bedre livsvilkår
  • Stjerneprisen for grønt engagement
  • Stjerneprisen for bedre boligområder

 

Har I projekter, aktiviteter, engagerede beboere eller medarbejdere, som I er stolte af, så husk at indstille – senest den 30. april!

Med de almene stjernepriser anerkendes det store engagement og der synliggøres de mange indsatser og værdiskabende aktiviteter, som hver dag løftes af medarbejdere og beboere i boligorganisationer overalt i Danmark.

Med Stjernepriserne for socialt og grønt engagement hyldes beboere, ansatte eller andre, som gør en bemærkelsesværdig frivillig indsats for at styrke det sociale liv i boligområdet eller for at skabe et mere bæredygtigt boligområde.

Med Stjernepriserne for bedre boligområder og bedre livsvilkår hyldes boligorganisationerne og det professionelle arbejde, der løftes af de ansatte i konkrete initiativer og projekter – i det sociale og i det fysiske miljø.

Indstil kandidater, projekter eller initiativer senest den 30. april 2023

Læs mere om priskategorierne, indstillingskriterierne, mød juryen og få overblik over processen frem mod kåringen af vinderne på Tivoli Hotel den 30. september 2023 her.


Med venlig hilsen

 

Liv Jørgensen / Bent Madsen

 

Oprettelse: 13.04.2023 | Sidst opdateret: 23.10.2023

Sideansvarlig: Bent Madsen

Søger du bolig? - Klik her