Vores Bidrag 2023

0323 - Vores Bidrag 2023

Fra 1. marts til 30. april indberettes til Vores Bidrag 2023.

Ultimo februar 2023 modtager alle boligorganisationer et link til indberetning af Vores Bidrag 2023 på mail.

På BL.dk findes kopier af spørgeskemaer til boligorganisationer og administrationsselskaber samt en vejledning til, hvordan der indberettes. Det er således muligt allerede nu at skabe sig et overblik over rammerne for årets indberetning og de spørgsmål, der stilles.

Vores Bidrag er en tilbagevendende undersøgelse, som følger udviklingen i de almene boligers bidrag til verdensmålene – som samlet branche og som enkelt organisation. Hvert andet år i foråret bliver boligorganisationer derfor bedt om at bidrage med information om egne aktiviteter inden for administration, drift, byggeri og beboerengagement.

Derfor indberettes til Vores Bidrag:

 

  • Som boligorganisationer bidrager I til at fortælle den gode historie om de almene boligers mange bidrag til verdensmålene.
  • Som boligorganisationer er I med til at klæde BL på til at varetage beboernes og boligorganisationernes interesser – de almene boligers bidrag til verdensmålene er et vigtigt element i interessevaretagelsen.
  • Som boligorganisationer får I et indblik i jeres egen organisation målt op imod den samlede almene boligsektor og indblik i udviklingen i forhold til tidligere besvarelser.

 

Med venlig hilsen

 

Bent Madsen / Rikke Lønne

Oprettelse: 07.02.2023 | Sidst opdateret: 23.10.2023

Sideansvarlig: Bent Madsen

Søger du bolig? - Klik her