4322 - Almene Boligdage 2023 – Byd ind med aktiviteter

Almene Boligdage 2023 – Byd ind med aktiviteter

Almene Boligdage samler ansatte og valgte fra boligorganisationer i hele landet. I 2023 vil Almene Boligdage tage form som en række lokale events og blive afrundet med en stor afsluttende konference på Tivoli Hotel i København den 30. september.

 

Alle boligorganisationer inviteres nu til at byde ind med aktiviteter til konferencen.

 

Almene Boligdage-konferencen 2023 skal være en festdag, der giver et indblik i mange af de aktuelle og spændende tiltag, projekter og opgaver, som hver dag gør de almene boligområder til gode steder at bo. Vi mødes på Tivoli Hotel for at hylde engagementet og stiller skarpt på beboerengagement, bæredygtighed, energi og klima samt sociale indsatser.

 

Programmet, som er under udarbejdelse, vil bestå af et hovedprogram og en lang række aktiviteter, som boligorganisationerne byder ind med.

 

I inviteres derfor nu til at byde ind med sessioner eller ekskursioner, der præsenterer tiltag fra jeres boligorganisation til inspiration og læring for jeres kolleger i sektoren.

 

Jeres tiltag og aktiviteter vil vi i BL bruge til at sammensætte programmet for Almene Boligdage-konferencen 2023.

 

Vi håber at kunne sammensætte et bredt program med levende debatter, udviklende workshops og øjenåbnende ekskursioner ud af huset. 

 

Jeres idéer til aktiviteter skal indsendes til os i BL senest den 1. februar 2023 - men meget gerne tidligere.

 

BL’s Almene Boligdage-team indsamler alle idéer og forslag og udvælger det antal aktiviteter, der er plads til i programmet på dagen ud fra en række udvælgelseskriterier, der har til formål at gøre aktiviteterne så indbydende og eksklusive som muligt.

 

Vil du som boligorganisation formidle ny viden, arrangere oplæg eller tage deltagerne med på en ekskursion fra Tivoli Hotel, så læs nærmere om deadlines og kriterier på hjemmesiden.

 

Med venlig hilsen

 

Bent Madsen / Kristoffer Friis Sørensen

Oprettelse: 08.11.2022 | Sidst opdateret: 23.11.2022

Sideansvarlig: Bent Madsen

Søger du bolig? - Klik her