3321 - Husk at indberette til Vores Bidrag – DEADLINE er 30. maj!

Husk at indberette til Vores Bidrag – DEADLINE er 30. maj!

30. maj er sidste chance for at indrapportere til Vores Bidrag 2021 – den årlige verdensmålskortlægning. Indberet via BL.dk. Her finder I vejledningsmateriale, undersøgelsens spørgsmål samt link til den digitale indberetning.

I 2020 blev undersøgelsen besvaret af 218 boligorganisationer med tilsammen 311.500 boliger under sig. Det betyder, at mere end halvdelen af den almene boligmasse er repræsenteret i sidste års rapportering. Tusind tak for det flotte deltagerantal.

I år håber vi at få endnu flere med. Vi opfordrer derfor alle boligorganisationer til at deltage.

Spørgeskemaet 2021
I år er indberetningen gjort enklere. Den samlede mængde af spørgsmål er reduceret fra 41 til 31 spørgsmål, samtidig er kompleksiteten og sværhedsgraden i de tilbageværende spørgsmål reduceret. Fokus er også skærpet, så spørgsmålene koncentrerer sig om færre emner.

Få sparring af BL’s medarbejdere
Vi ønsker at gøre indberetningen så effektiv og nem som mulig. Vi inviterer derfor til, at alle tvivlsspørgsmål vedrørende indberetningen drøftes med de projektansvarlige i BL’s sekretariat så snart de opstår.

Spørgsmål kan rettes til Liv Jørgensen på mail liv@bl.dk / tlf. 27290393 eller Kristine Vasiljeva på mail kva@bl.dk / tlf. 23939327.

Hvad er Vores Bidrag?
Vores bidrag er en årlig tilbagevendende undersøgelse, som følger udviklingen i de almene boligers bidrag til verdensmålene som samlet branche og som enkelt organisation.

Undersøgelsen består af to forbundne spørgeskemaer - ét til boligorganisationer og ét til administrationsselskaber - som spørger ind til aktiviteter indenfor administration, drift, byggeri og socialt arbejde.

Spørgeskemaerne skal besvares af den administrative ledelse eller udvalgte medarbejdere i boligorganisationen eller administrationsselskabet. 

Her kan I læse mere om, hvordan andre boligorganisationer bringer verdensmålene i spil.


Med venlig hilsen

Bent Madsen / Kristine Vasiljeva / Liv Jørgensen

Oprettelse: 17.05.2021 | Sidst opdateret: 17.05.2021

Sideansvarlig: Bent Madsen

Søger du bolig? - Klik her