6121 - Vores Bidrag 2021 – organisationsrapporter er nu tilgængelige

Vores Bidrag 2021 – organisationsrapporter er nu tilgængelige

224 boligorganisationer har indberettet til Vores Bidrag 2021. Det er nu muligt ved hjælp af NemID medarbejdersignatur at logge ind og downloade organisationens egen rapport.

Log ind og download rapport.

Rapportens indhold
Organisationsrapporten Vores Bidrag 2021 viser et udsnit af boligorganisationens bidrag til verdensmålene målt op imod den samlede almene boligsektors. Den kan fx bruges til interne drøftelser om verdensmålene eller som et udvidet visitkort.

De omfattede mål og nedslagspunkter i rapporterne er udvalgt på baggrund af de tematiske nedslag i den nationale rapport og det tilgængelige datagrundlag. Boligorganisationen kan derfor godt have aktiviteter og bidrag, som der ikke redegøres for i rapporten.

Webinar om Vores Bidrag 2021
I januar afholdes et webinar for at understøtte arbejdet med Vores Bidrag og verdensmålene i organisationsbestyrelserne. Her præsenteres rapporterne, og der åbnes op for en drøftelse af, hvordan Vores Bidrag 2021 og verdensmålene sættes på dagsordenen i egne organisationer.

Webinaret henvender sig til ansatte og andre i boligorganisationerne, som arbejder med at understøtte og udvikle bestyrelsesarbejdet.

Webinaret afholdes den 27. januar kl. 9:00 – 10:00 på Teams

Registrer dig her, hvis du er interesseret i at deltage.

Læs også den fulde rapport Vores Bidrag 2021 eller dyk ned i de enkelte temaer på bl.dk. Her kan også downloades grafikken fra publikationerne til fri brug i kommunikationen om Vores Bidrag 2021.

Med venlig hilsen

Bent Madsen / Liv Jørgensen / Kristine Vasiljeva                                             

 

Oprettelse: 15.12.2021 | Sidst opdateret: 15.12.2021

Sideansvarlig: Bent Madsen

Søger du bolig? - Klik her