5521 - Nyt materiale om God Almen Ledelse

Nyt materiale om God Almen Ledelse

Den almene sektor betyder meget for mange menneskers daglige liv. En million mennesker bor i en almen bolig i Danmark. Vi udlejer boligerne non-profit. Vi forvalter beboernes penge. Det gør vi ordentligt – og det skal vi blive ved med.

 

Formålet med God Almen Ledelse er at fastholde og fremme godt bestyrelsesarbejde i de almene boligorganisationer – med bidrag og støtte fra de administrative ledelser. 

 

God Almen Ledelse er anbefalinger om det gode bestyrelsesarbejde – for organisationsbestyrelsen og for den administrative ledelse.

 

Nu lancerer vi en temaside på BL’s hjemmeside med ny version af anbefalinger om God Almen Ledelse. 

 

Anbefalingerne er suppleret med gældende regler, dilemmaer og ikke mindst en række spørgsmål i tilknytning til den pågældende anbefaling. Det samlede materiale skal kvalificere drøftelserne i organisationsbestyrelserne. God ledelsesskik handler nemlig i bund og grund om at bruge tid på at blive enige om dilemmafyldte spørgsmål om bestyrelsens vigtigste ansvarsområder og egen praksis.

 

På siden er også samlet andet relevant materiale, som kan bidrage til at styrke arbejdet i og med organisationsbestyrelser. Det gælder bl.a. overblik over bestyrelsens formelle ansvar, konkrete ledelsesopgaver, værktøjer og overblik over muligheder for kompetenceudvikling for bestyrelsen med link til bl.a. ny bestyrelsesuddannelse udviklet i et samarbejde mellem BL og CBS Bestyrelsesuddannelser. 

 

Temasiden vil løbende blive udbygget med nye anbefalinger og andet relevant materiale.

 

Du kan se siden her  

 

Du kan tilmelde dig en mailliste her, hvis du ønsker at få besked i din indbakke, når der publiceres nyt på siden. 

 

Venlig hilsen

 

 

Bent Madsen/Dorte Hjerrild

 

Oprettelse: 29.10.2021 | Sidst opdateret: 02.11.2021

Sideansvarlig: Bent Madsen

Søger du bolig? - Klik her