5120 - Invitation til NBO-konference den 11. september 2020 kl. 10.00 – 12.00

Invitation til NBO-konference den 11. september 2020 kl. 10.00 – 12.00

Corona-krisen har cementeret de almene boligers rolle som en central del af den bæredygtige udvikling af Danmark; økonomisk, klimamæssigt og socialt. Men hvad er det præcist, de almene boliger og de andre betalbare boligformer i Norden kan tilbyde velfærdssamfundet? Hvorfor er de vigtige i en bæredygtig omstilling af de Nordiske lande – og hvordan kan betalbare boliger være med til at opfylde de nordiske statsministres nye vision for Norden?

Det og andet kan du blive klogere på, når NBO - Housing Nordic i samarbejde med BL – Danmarks Almene Boliger, som årets vært, inviterer til konference om betalbare boliger og deres rolle i den bæredygtige omstilling i kølvandet af Corona-pandemien, under titlen ”Affordable Housing; a driver of economic, green and social growth in a post-corona reality”.

På grund af corona-situationen afholdes konferencen som et webinar med oplæg fra bl.a:

  • Bolig- og bygningsminister Kaare Dybvad.
  • Malmøs borgmester Katrin Stjernfeldt Jammeh.
  • NBOs formand og direktør for BL – Danmarks Almene Boliger Bent Madsen

Det er gratis at deltage, og du kan tilmelde dig her

Indlæg vil være på både nordisk og engelsk.


Du kan læse mere om NBO og konferencen på NBO’s hjemmeside

 

Med venlig hilsen

Bent Madsen/Liv Jørgensen

 

Oprettelse: 17.08.2020 | Sidst opdateret: 15.09.2020

Sideansvarlig: Bent Madsen

Søger du bolig? - Klik her