7920 - Forlængelse af forsamlingsforbud på maks. 10 personer

Forlængelse af forsamlingsforbud på maks. 10 personer


Det lille forsamlingsforbud blev med virkning fra den 26. oktober 2020 ændret fra 50 personer til 10 personer. Dette forsamlingsforbud er forlænget til og med den 13. december 2020 på grund af det stadigt høje niveau af smitte.

Forlængelsen af forsamlingsforbuddet fremgår af pressemeddelelse fra Sundheds- og Ældreministeriet.

Det betyder, at det fortsat ikke er tilladt at deltage i indendørs eller udendørs arrangementer, begivenheder, aktiviteter eller lignende, hvor der er flere end 10 personer til stede samtidig. Der gælder dog fortsat en række undtagelser til forbuddet – som bl.a. omfatter møder i beboerdemokratiet med mere end 10 deltagere.

De gældende restriktioner bl.a. for kollektiv trafik, restauranter, natteliv, private fester samt mundbind – og opfordringer til generelt at begrænse sociale aktiviteter - er der ikke sket ændringer af. De gælder fortsat uændret indtil videre frem til 2. januar 2021.

Få et hurtigt overblik over de seneste retningslinjer for at hindre spredningen af coronavirus.

Læs mere om, hvad det betyder for i de almene boligorganisationer og – afdelinger på BL’s coronasite.


Med venlig hilsen

Bent Madsen / Sanne Steen Petersen

 

 

 

 

Oprettelse: 21.11.2020 | Sidst opdateret: 21.11.2020

Sideansvarlig: Bent Madsen

Søger du bolig? - Klik her