7820 - Udskydelse af offentliggørelse af årets ghettoliste

Udskydelse af offentliggørelse af årets ghettoliste

Det oplyses fra Transport- og Boligministeriet, at listerne over udsatte boligområder, ghettoer og såkaldte hårde ghettoer ikke som angivet i lovgivningen offentliggøres den 1. december.

Baggrunden er, at der i forbindelse med covid-19 er gennemført en række hjælpepakker til erhvervslivet, hvori blandt andet indgår udskydelse af frister for indberetning af data omkring indkomst. Konsekvensen er af dette er, at de nødvendige indkomstdata til beregning af ovennævnte lister ikke foreligger fra Danmarks Statistik forud for 1. december.

Listerne forventes at blive offentliggjort en uge inde i december, og det ventes, at der et par dage forud for offentliggørelsen kan udsendes et BL Informerer om det præcise offentliggørelsestidspunkt.

 

Venlige hilsner

 

Bent Madsen  / Solveig Råberg Tingey

 

Oprettelse: 20.11.2020 | Sidst opdateret: 24.11.2020

Sideansvarlig: Bent Madsen

Søger du bolig? - Klik her