6920 - Ændret indberetning vedrørende Fagbladet Boligen samt kursustilmelding

Ændret indberetning vedrørende Fagbladet Boligen samt kursustilmelding

Medio oktober har BL sat et nyt medlemssystem i drift. Det medfører lettelser for boligorganisationerne i indberetning af ansatte og valgte til BL samt ændret tilmeldingsprocedure til BL’s kurser og arrangementer.

Ophør af indberetning af ansatte og valgte til Boligen

Boligorganisationerne eller deres administrator har hidtil indberettet oplysninger om navne og adresser på ansatte og beboervalgte via en selvbetjeningsløsning på bl.dk, så ansatte og valgte kunne modtage Fagbladet Boligen. Det er ikke længere nødvendigt, da Fagbladet Boligen ikke længere udkommer som blad, og indberetningen fremover ikke skal anvendes.

BL udsender nu Boligen som et digitale nyhedsbrev. Brugerne skal selv oprette sig på https://fagbladetboligen.dk/nyhedsbrev/. Del gerne dette link til målgruppen.

Kursustilmelding

Fremover kan den enkelte deltager tilmelde sig selv på BL’s kurser, og kursusadministrator i boligorganisationen kan altid se, hvem der er tilmeldt et kursus og reagere på evt. misforståelser.

Tilmelding til BL’s kurser og uddannelser sker fremover kun på bl.dk ved registrering af unik e-mail til deltageren. Ved tilmelding til kurser og arrangementer kan der derfor ikke længere indtastes postadresse.

Vejledning til kursustilmelding og overblik over tilmeldinger sendes her i uge 42 til de kursusadministratorer, som er registreret til selvbetjeningsløsningen for kursustilmelding.

Ikrafttrædelse

Ophør af indberetning træder i kraft straks. Kursustilmelding og behovet for unik email ved tilmelding træder i kraft medio oktober.

 

Med venlig hilsen

Bent Madsen / Merete Gjetting Frese

Oprettelse: 14.10.2020 | Sidst opdateret: 14.10.2020

Sideansvarlig: Bent Madsen

Søger du bolig? - Klik her