3819 - Vil du modtage Fagbladet Boligens nye nyhedsbrev?

Vil du modtage Fagbladet Boligens nye nyhedsbrev?

Til september udkommer den trykte udgave af Fagbladet Boligen for sidste gang. Men Danmarks bedste dækning af den almene sektor for ansatte og beboerdemokrater fortsætter på www.fagbladetboligen.dk og i et nyt, flot nyhedsbrev.

 

Hvis du ønsker at modtage Fagbladet Boligens nye nyhedsbrev, så meld dig til her

 

I nyhedsbrevet og på nettet vil redaktionen give alle læsere aktuelle og indsigtsfulde artikler om den almene sektor. Det gælder blandt andet byggeri, arkitektur, boligpolitik, boligsociale indsatser, navnenyt og meget andet alment stof. Samtidig kan Fagbladet Boligens læsere finde almene jobannoncer og relevante kursustilbud. Nyhedsbrevet udkommer to gange ugentligt.

Husk, at du også kan følge BL på LinkedIn og Facebook.


Med venlig hilsen

Bent Madsen / Rasmus Breum Mariegaard

 

Oprettelse: 30.08.2019 | Sidst opdateret: 23.10.2019

Sideansvarlig: Bent Madsen

Søger du bolig? - Klik her