3219 - Landsbyggefondens statistikker

Landsbyggefondens statistikker

Landsbyggefonden producerer store mængder af relevant statistik for boligorganisationer og kommuner, og til august lanceres en ny platform for beboerdata.

 

For at skabe et overblik over statistikken har Landsbyggefonden lanceret platformen:

Almenedata.dk

 

På denne platform lanceres også i august 2019 det nye selvbetjeningsværktøj – ”Beboerdata” - hvor almene boligorganisationer og kommuner fremover får mulighed for at hente flere af oplysninger om de almene beboere for så vidt angår demografiske, sociale og økonomiske forhold på hhv. boligafdelings-, kommune- og landsniveau.

 

Værktøjet indeholder 15 standardtabeller med nøgletal. Tabellerne kan hentes for en enkelt udvalgt boligafdeling eller for summen af flere valgte boligafdelinger og downloades til Excel-filer til viderebrug. Værktøjet vil være tilgængeligt via fondens hjemmeside under selvbetjeningsløsninger, og der logges på med NemID.

 

Eventuelle spørgsmål til det nye ”Beboerdata” kan rettes til Landsbyggefondens Center for Almen Analyse, Jette Jensen, telefon 3376 2119, Morten Biering, telefon 3376 2148, Joachim Boie Helvang telefon 3376 2095, eller Evy Ivarsson Nielsen, telefon 3376 2126.

 

Med venlig hilsen 

 

Bent Madsen / Solveig Råberg Tingey

 

Oprettelse: 23.07.2019 | Sidst opdateret: 23.10.2019

Sideansvarlig: Bent Madsen

Søger du bolig? - Klik her