1219 - Aktivering af brugerprofil hos Dansk Erhverv

Oprettelse: 28.03.2019 | Sidst opdateret: 22.10.2019

Sideansvarlig: Bent Madsen

Dansk Erhverv tilbyder en lang række rådgivnings- og serviceydelser af høj kvalitet, herunder i forhold til overenskomster, ansættelsesret, arbejdsmiljø, lønstatistik, uddannelse m.v.

Derfor er det væsentligt, at de personer i jeres organisation, som kan have gavn af en eller flere af ovenstående ydelser, bliver oprettet som bruger og tilmelder sig de nyhedsbreve såvel kurser, som er relevante.

Brugerne kan oprette sig hver især eller en centralt ansvarlig kan stå for det:

Individuelt
Gå ind på https://www.danskerhverv.dk/din-profil/brugeroprettelse/ og foretag en oprettelse.

For at afslutte oprettelsen skal du klikke på feltet P-nummer, og du får en liste over medlemmer med samme domæne som din e-mailadresse. Vælg den organisation du skal oprettes under.

Centralt
En medarbejder kan få en særlig rettighed, så de kan oprette kolleger og tilknytte dem abonnementer på nyhedsbreve. Ansatte i administrationsselskaber vil yderligere kunne oprette kolleger i administrerede boligorganisationer.

Kontakt Dansk Erhverv på medlem@danskerhverv.dk, hvis en medarbejder skal have denne særlige rolle.

Brugeres mulighed for at tilmelde sig betalingsarrangementer

Dansk Erhverv udbyder en lang række kurser og arrangementer med tyngde på emner som ansættelsesret/personalejura, erhvervsjura, ledelse m.v.

Bemærk, at enhver som er oprettet under en boligorganisation/administrationsselskab kan tilmelde sig selv og andre til arrangementerne, som derefter kun vil blive faktureret i de sjældne tilfælde, hvor det tydeligt fremgår af invitationen, at også medlemmer skal betale for deltagelsen.

 

Med venlig hilsen

 

Bent Madsen  /  Sanne Steen Petersen

 

 

Søger du bolig? - Klik her