4519 - Beboerbladet flytter på nettet – Facebook bliver hovedkanal

4519 - Beboerbladet flytter på nettet – Facebook bliver hovedkanal

I disse dage udkommer den trykte udgave af Beboerbladet for sidste gang. Men både beboere, valgte og ansatte kan fortsat følge Danmarks bedste dækning af den almene sektor set fra et beboerperspektiv på nettet. Det sker primært på Facebook og på www.beboerbladet.dk. Inden for det kommende halve år vil Beboerbladet også udkomme som nyhedsbrev.

Hovedkanalen bliver Beboerbladets Facebook-side. Her styrker BL dækningen ved at udgive langt mere videoindhold, debatstof, og andet, der på bedst mulig vis forklarer, hvordan livet i de almene boliger er. Følg gerne siden og deltag i debatten her.

Baggrunden for Beboerbladets flytning til nettet er, at BL ad den vej kan nå en større del af målgrupperne langt oftere, end tilfældet er med trykte udgivelser. Analyser viser, at mere end 80 pct. af målgruppen er på Facebook, og at ca. 90 pct. har enten smartphone eller bærbar computer i hjemmet.


Med venlig hilsen


Bent Madsen / Rasmus Breum Mariegaard

 

Oprettelse: 04.10.2019 | Sidst opdateret: 23.10.2019

Sideansvarlig: Bent Madsen

Søger du bolig? - Klik her