4219 - Almene Boligdage 2020

4219 - Almene Boligdage 2020

BL afholder Almene Boligdage for ansatte og valgte fra hele den almene boligsektor den 11.-12. september 2020 i Bella Center i København. 

 

Almene Boligdage er branchens fælles event, hvor ansatte og valgte fra hele landet samles for at dele nogle af de mange aktuelle og spændende tiltag, projekter og opgaver, som boligorganisationerne bidrager med til udvikling af lokalområderne og velfærdssamfundet. Målet er at vidensdele og inspirere os alle til nye måder at arbejde og samarbejde på.

Læs mere om Almene Boligdage 2020

 

Programmet, som er under udarbejdelse, vil som sædvanligt bestå af aktiviteter som boligorganisationerne byder ind med. I har dermed mulighed for at præsentere tiltag fra jeres boligorganisation til inspiration og læring for jeres kolleger.

 

Hele arrangementet tager afsæt i den almene sektors rolle som en samfundsaktør, der udvikler velfungerende og bæredygtige løsninger til branchen og til velfærdssamfundet.

 

Temaet for Almene Boligdage 2020 er Fællesskaber – sammen om et endnu bedre liv.

 

Fællesskaber skal her forstås som alle de samarbejder, der opstår mellem almene boligorganisationer, private, offentlige og civilsamfundsaktører med det fælles mål at udvikle løsninger, der resulterer i endnu bedre liv for vores beboere og er til gavn for lokalområdet og velfærdssamfundet.

 

Det er jeres løsninger og jeres erfaringer med inddragelse og samarbejdspartnere, der er omdrejningspunktet for Almene Boligdage 2020.

 

Ønsker I at bidrage med indlæg til Almene Boligdages program skal forslaget sendes til BL’s sekretariat senest den 20. november 2019 på almeneboligdage@bl.dk.

 

Tilmeld jer også Almene Boligdage 2020’s nyhedsbrev og modtag aktuelle nyheder og påmindelser angående din boligorganisations deltagelse.

 

Læs mere i BL’s informationshæfte  ”Jeres aktiviteter på Almene Boligdage 2020”

 

 

Med venlig hilsen

 

Bent Madsen       /     Eva Seyffert

Oprettelse: 01.10.2019 | Sidst opdateret: 23.10.2019

Sideansvarlig: Bent Madsen

Søger du bolig? - Klik her