1418 - Juridiske henvendelser til BL

Juridiske henvendelser fra boligorganisationerne kommer i dag til BL via mange forskellige kanaler, fx den juridiske hotline, via Konsulentcenter, via BL’s kredskonsulenter og via direkte henvendelse til én af BL’s jurister.

 

For at styrke BL’s juridiske rådgivning vil vi opfordre til, at der fremover benyttes to indgange til juridisk rådgivning i BL.

 

Ønskes svar i forhold til overordnede og generelle juridiske spørgsmål inden for den almene lovgivning, uden der er tale om konkret sagsbehandling, rettes der henvendelse til BL’s juridiske hotline på hotline@bl.dk (eller telefon 33 76 20 20).

 

Ønskes der specifik juridisk rådgivning som fx sagsbehandling i form af udarbejdelse af juridiske notater, udarbejdelse af vedtægter, ny husorden, erhvervslejekontrakter m.v., udføres det mod betaling. Henvendelser rettes via mail til juridiskfunktion@bl.dk eller telefon 33 76 20 45 til Christina Wandt, leder af juridisk funktion.

 

Henvendelser ift. arbejdsgiverfunktionen skal som hidtil rettes til BL’s arbejdsgiverfunktion på mail arbejdsgiver@bl.dk

 

 

Med venlig hilsen

Bent Madsen                  /                   Christina Wandt

Oprettelse: 16.01.2019 | Sidst opdateret: 30.10.2019

Sideansvarlig: Heidi Andersen


Søger du bolig? - Klik her