1017 - Tilmelding til imageskabende tv-program

I forbindelse med Almene Boligdage 2017 (AB2017) er BL og tv-stationen dk4 gået sammen om et alternativt boligprogram, hvor målet er at finde Danmarks dejligste hjem. Der bliver tale om syv tv-programmer, som vil kunne ses i primetime på dk4, men som også vil kunne ses på nettet både hos BL og hos dk4. Værter på programmerne bliver Anne Vibeke Isaksen, der er kendt af mange for rejse- og campingprogrammer, og Mik Schack, som i en årrække i et samarbejde mellem Beboerbladet og dk4 har lavet meget sete madprogrammer fra forskellige steder i almene boligområder.

 

Sidste program optages fredag aften på AB2017, hvor deltagerne i arrangementet træffer den endelige afgørelse om, hvem der har det dejligste hjem. Forud er gået et forløb, hvor værterne i de to første programmer gennemser en række indsendte små videoer, diskuterer dem og viser klip fra den almene virkelighed i Danmark og derefter udvælger fire familier, der går ”i finalen”. Hver af disse fire familier får derefter besøg af værterne i de næste fire programmer, som altså bliver boligreportager fra forskellige almene boligområder i Danmark.

 

Samlet set forventes programmerne at nå mindst en million seere. Så udover at være en engagerende aktivitet for deltagerne i Almene Boligdage i tiden før AB2017, så giver tv-programmet en enestående mulighed for at fortælle til en stor målgruppe om kvaliteterne i dét at bo alment. Det er med andre ord en image-skabende aktivitet, som det er vigtigt, at alle boligorganisationer bakker op om.

 

Beboerne bliver netop i disse dage informeret om ”Danmarks dejligste hjem” og inviteret til at melde sig som deltagere, idet det får en massiv omtale i Beboerbladet nr. 2. Dertil kommer, at opfordringen til at melde sig også går ud via de sociale medier. Men for at sikre bred og god deltagelse i programmet opfordrer vi også alle boligorganisationer til aktivt at hjælpe beboere med at få meldt sig til tv-programmet. Det kan være en ung børnefamilie, et elskeligt ældre par, det kan være afdelingens ildsjæl, eller hvem der bedst kan fortælle om kvaliteten ved at bo alment.

 

Man melder sig til konkurrencen via hjemmesiden, og i forbindelse med tilmeldingen skal man skrive en kort begrundelse og indsende en lille video på 2-3 minutter, hvor deltagerne fortæller om, hvorfor netop de bor i det dejligste hjem i Danmark. Videoerne skal ikke på nogen måde være professionelle, men blot optaget med fx en smartphone.

 

Spørgsmål til konkurrencen eller vedrørende tilmelding kan rettes til Katharina Frydlund Hansen på enten 3376 2035 eller kfh@bl.dk.

 


 

Med venlig hilsen

Bent Madsen / Michael Thorberg

Oprettelse: 29.10.2018 | Sidst opdateret: 25.07.2019

Sideansvarlig: Heidi Andersen


Søger du bolig? - Klik her