0217 - Almene Boligdage 2017 - tilmeld dig allerede nu

Den 17. og 18. november åbner Almene Boligdage 2017 i Aarhus med en kombination af konference og en lang række aktiviteter og arrangementer rundt omkring i Aarhus, som skal vise almene boligers bidrag til udviklingen af velfærdssamfundet.

 

I år fokuserer Almene Boligdage på levende debatter, udviklende workshops og møder i konferencelokalet og ude omkring i boligområderne i Aarhus by. De mange idéer, initiativer og løsninger, som de almene boligorganisationer dagligt leverer til gavn for det danske velfærdssamfund og de enkelte beboere, skal frem i lyset.

 

Almene Boligdage skal gøre almene velfærdsløsninger endnu mere synlige overfor beslutningstagere. Og så skal de synliggøres for at øge gensidig læring og inspiration boligorganisationerne imellem – men også på tværs af sektorer.

 

Almene Boligdage 2017 arbejder under fem overordnede temaer:

  • Fremtidens beboerdemokrati
  • Fremtidens familie og boformer
  • Effektivisering
  • Boligsociale indsatser
  • Byudvikling og bæredygtighed.

 

Kulminationen på Almene Boligdage 2017 sker fredag aften med en prisuddeling, hvor en række flotte indsatser indenfor de fem kategorier anerkendes.

Pris pr. deltager for Almene Boligdage begge dage inkl. konference og valgfri deltagelse i alle arrangementer samt middag efter prisuddelingen 3.200 kr.

Pris pr. deltager for Almene Boligdage begge dage inkl. konference og valgfri deltagelse i alle arrangementer uden middag efter prisuddelingen 2.700 kr.

Om Almene Boligdage 2017
Almene Boligdage 2017 henvender sig til alle ansatte i boligorganisationerne og valgte i organisationsbestyrelser og afdelingsbestyrelser.

 

Der vil være en åben og en lukket del: Den lukkede del er for valgte og ansatte i den almene sektor og vil bestå af fælles oplæg samt workshops både på konferencestedet, i de almene boligområder og andre steder i og omkring Aarhus. Den åbne del vil bestå af events, workshops og debatarrangementer, der også retter sig mod meningsdannere og offentligheden.

 

Vi informerer løbende om festivalen, efterhånden som aktiviteterne falder på plads. Det er her, du kan holde dig orienteret om events, oplæg, aktiviteter, praktiske oplysninger mm.

 

Almene Boligdage afholdes hvert tredje år med flere tusinde deltagere og er arrangeret af BL - Danmarks Almene Boliger. Almene Boligdage er den almene boligsektors konference og mødested for landets 650 almene boligorganisationer og deres beslutningstagere.

 

 

 

Med venlig hilsen 

Bent Madsen / Eva Seyffert

Oprettelse: 29.10.2018 | Sidst opdateret: 25.07.2019

Sideansvarlig: Heidi Andersen


Søger du bolig? - Klik her