3116 - Indbydelse til Forvaltningskonferencen 2016

Som annonceret ved afslutningen af sidste års forvaltningskonference afholdes Forvaltningskonferencen 2016 den 23. og 24. august på Hotel Nyborg Strand.  

 

Sidste år kom der særdeles god respons på gruppeinddelingen, hvor I ud fra en benchmarking-model blev sat sammen i grupper med kolleger, som det kunne være særligt relevant at drøfte resultaterne med. Vi vil i år forsøge at professionalisere denne networking yderligere! 

 

Temaet for konferencen er Effektiviseringer og samfundsmæssigt afkast

 

Ligger der heri modsætninger, hvor mere og mere strømlinede procedurer kan presse dagligdagens sociale hensyn? Eller er det set i det større perspektiv hinandens forudsætninger, hvor vi skal blive mere og mere bevidste om, hvor vi tager de sociale hensyn, hvordan vi gør det og kommunikerer det? Hvordan tænker vi det i Danmark, og hvordan gøres det internationalt?  

 

Der stilles også skarpt på processer med at effektivisere i en konkret boligorganisation. Og vi vil også blive udsat for disruption og meget mere, der skal sætte perspektiv, skabe forundring og give inspiration til arbejdet hjemme i egen organisation.  

 

Som sædvanlig udsendes det detaljerede program lige efter sommerferien. Den overordnede tidsplan er ankomst klokken 9.00 med start på konferencen klokken 9.30, og vi slutter onsdag den 24. august klokken 11.00 med brunch.  

 

Forvaltningskonferencen er forbeholdt direktører, forretningsførere og andre med lignende administrative ledelsesfunktioner. Boligorganisationer med mindre end 4000 lejemål i administration kan kun påregne at deltage med én deltager på konferencen.

 

Tilmelding kan ske via elektronisk tilmelding her eller pr. mail til Ann Daugbjerg Olsen ado@bl.dk senest torsdag den 4. august 2016. Tilmeldingen er bindende. Ved tilmelding via mail bedes følgende oplyst: boligorganisation, navn, stilling, e-mailadresse og om der ønskes overnatning eller ej. 


Med venlig hilsen

Bent Madsen / Niels Sørensen

Oprettelse: 29.10.2018 | Sidst opdateret: 25.07.2019

Sideansvarlig: Heidi Andersen


Søger du bolig? - Klik her