3016 - Almene Boligdage 2017: "Vi udvikler velfærdssamfundet"

Idéer og forslag til programmet

Almene Boligdage 2017 nærmer sig. BL inviterer alle boligorganisationer til at byde ind med idéer til deltagelse. 

Den 17. november 2017 lyder startskuddet til to dages Almene Boligdage. Temaet er de almene boligorganisationers bidrag til udvikling af velfærdssamfundet.

”Vi leverer løsninger til velfærdssamfundet” har været mantraet i den almene boligsektor de seneste år.

På Almene Boligdage 2017 vil vi sætte fokus på, hvordan vi bidrager til udviklingen af det danske velfærdssamfund. BL inviterer derfor alle boligorganisationer til at byde ind med konkrete eksempler på dette.

Idéer, initiativer og løsninger fra jeres hverdag skal frem i lyset, så de bliver synlige overfor beslutningstagere og til gensidig læring og inspiration. Både halve og hele idéer og forslag til præsentationsform fx film, mindre udstilling, rundvisning, workshop osv. er velkomne.

Sekretariatet vil indsamle alle idéer og sammen med jer udvikle videre. Vi forbeholder os retten til at vælge blandt det fremsendte og prioritere til programmet, da alle desværre ikke kan være med.

Temaet ”Vi udvikler velfærdssamfundet” kan indeholde emner såsom fremtidssikring, innovation, samfundsansvar, bæredygtighed, fællesskab og partnerskaber.

 

 

Almene Boligdage 2017 i Aarhus

Den 17. og 18. november 2017 afholdes Almene Boligdage i Aarhus, som samme år har fået tildelt titlen som Europæisk Kulturhovedstad.

Som noget nyt vil programmet for Almene Boligdage 2017 dels foregå på konferencestedet Radisson Blu Scandinavia Hotel Aarhus og dels rundt omkring i Aarhus by, hos boligorganisationer mv. Vi har lige nu dialog om samarbejde om fælles aktiviteter under Almene Boligdage 2017 med Arkitektskolen, Godsbanen, Musikhuset samt Aarhus kommune.

I modsætning til tidligere Almene Boligdage vil der denne gang hverken være en stor sammenhængende udstilling eller messeområde. Vi vil i stedet fokusere på levende debatter, udviklende workshops og spændende møder i og uden for konferencelokalet.

Almene Boligdage vil primært være rettet mod valgte og ansatte i den almene boligsektor, men der vil også være aktiviteter, der samtidig retter sig mod meningsdannere og offentligheden.

Almene Boligdage vil derfor være organisereret omkring en åben og en lukket del. Den lukkede del er for valgte og ansatte i den almene sektor, og vil bestå af fælles oplæg samt workshops både på konferencestedet, i de almene boligområder og andre steder i og omkring Aarhus. Den åbne del vil bestå af workshops/debatarrangementer osv. For vores egne sammen med meningsdannere og offentligheden - gerne i samarbejde med andre interessante aktører. Her vil vi tilstræbe en kobling til Aarhus som Europæisk Kulturhovedstad 2017.

 

 

Idéer og forslag til Almene Boligdage 2017

Frist for indsendelse af idéer og forslag til Almene Boligdage 2017 er 24. oktober 2016. Men I må meget gerne sende ind tidligere.

Idéer og forslag sendes til Jeanette Daniel i BL på jda@bl.dk med ”Almene Boligdage 2017” i emnefeltet.

I vil alle modtage tilbagemelding på jeres fremsendte idéer. Frem mod deadline for programmet, som er i maj 2017, vil sekretariatet være i løbende dialog med boligorganisationerne om de udvalgte idéer.


­­­­____________________________________________________________________________

Almene Boligdage er en kæmpe begivenhed, der afholdes hvert tredje år med flere tusinde deltagere, og er arrangeret af BL - Danmarks Almene Boliger. Almene Boligdage er den almene boligsektors konference og mødested for landets 650 almene boligorganisationer og deres beslutningstagere.
 

Med venlig hilsen 

Bent Madsen / Dorte Hjerrild

Oprettelse: 29.10.2018 | Sidst opdateret: 25.07.2019

Sideansvarlig: Heidi Andersen


Søger du bolig? - Klik her