1816 - Dialogværktøj om sundhed og beskæftigelse

BL og KL har i fællesskab udgivet et dialogværktøj til arbejdet med sundhed og beskæftigelse i udsatte boligområder.

BL og KL dialogværktøjet kan støtte dialogen om de svære og vigtige spørgsmål som: ”Hvordan samarbejder vi om at give borgerne i de udsatte boligområder den relevante beskæftigelsesindsats?” og ”Hvordan når vi ud til borgerne med de relevante sundhedsindsatser? ” 

Dialogværktøjet er bygget op om en række spørgsmål, der kan tjene som dialogåbner i de fora, hvor kommuner og boligorganisationer mødes og drøfter udviklingen i boligområderne - fx styringsdialogmøder eller lokale styregruppemøder.

Find dialogværktøjet her

Pjecen kan rekvireres ved henvendelse til BL på telefon 33 76 20 00 eller e-mail bjw@bl.dk

 

Med venlig hilsen 

Bent Madsen / Frans Clemmesen

Oprettelse: 29.10.2018 | Sidst opdateret: 25.07.2019

Sideansvarlig: Heidi Andersen


Søger du bolig? - Klik her