1516 - Energitilsynet har åbnet ny uafhængig el-prisguide til forbrugerne 1. april 2016

Energitilsynet har 1. april 2016 åbnet en ny hjemmeside, www.elpris.dk, hvor forbrugerne kan finde frem til samtlige el-leverandører, el-produkter og el-priser i Danmark. Alle el-leverandører har pligt til at offentliggøre deres produkter og priser på elpris.dk. 

BL har tidligere henvist til elpristavlen.dk, som var ejet og drevet af Dansk Energi.
Elpristavlen.dk er nu lukket og erstattet af elpris.dk, som forbrugerne fremadrettet kan benytte til at finde de el-leverandører, der findes på markedet. BL vil samtidig gøre opmærksom på, at elpristavlen.dk er solgt til Syd Energi, og derfor er drevet af en af de private aktører i det frie el-marked. 

Hvis I har spørgsmål til den nye el-prisguide, kan I rette henvendelse til Mikkel Jungshoved på telefon 33 76 20 28 eller e-mail mju@bl.dk 
 

Med venlig hilsen  

Bent Madsen  /  Mikkel Jungshoved

Oprettelse: 29.10.2018 | Sidst opdateret: 25.07.2019

Sideansvarlig: Heidi Andersen


Søger du bolig? - Klik her