1316 - Indstil jeres boligorganisation til ’European Responsible Housing Awards 2016’ – europæisk pris for alment samfundsansvar

I november 2016 løber 'European Responsible Housing Awards' for anden gang af stablen i Bruxelles. Her vil de bedste CSR initiativer fra de almene boligområder og -organisationer i Europa blive kåret inden for de fem kategorier i ERHINs CSR-kodeks

  1. Økonomisk ansvarlighed og bæredygtighed
  2. Lokal social bæredygtighed
  3. Miljømæssig bæredygtighed
  4. God ledelse og retfærdige relationer med interessentgrupper
  5. Ansvarlig ledelse af menneskelige ressourcer (HR) 

Sidste gang ERHIN-prisen blev uddelt var i 2014. Her var tre danske boligselskaber - BO-VEST, DAB og Boligkontoret Danmark - nomineret til priserne i Bruxelles for nogle af Europas bedste CSR-initiativer. Det blev DAB, der hev prisen hjem til Danmark. DAB var nomineret i hele tre kategorier: Opbakning til beboerdemokratiet og gode relationer til interessenterne; økonomisk ansvarlighed og ansvarlig HR. 

Der var sendt 70 projekter ind fra 12 forskellige lande i Europa. 11 danske projekter var blevet afleveret, og hele fem af projekterne blev vægtet så tunge, at de fandt frem til nomineringerne, som nogle af de bedste initiativer fra almene boligområder- og organisationer i Europa. Det gjorde Danmark til klart den stærkeste deltager i konkurrencen. Vi håber at kunne gentage succesen i 2016. 

Læs mere om CSR prisen og ansøgningskriterier på ERHINs hjemmeside og om BL’s indsats omkring alment samfundsansvar

Deadline for ansøgning:   13. maj 2016 

Prisuddelingsceremoni:    23. november 2016 

For mere information og sparring kontakt udviklingskonsulent Rikke Lønne på 33 76 20 72 eller ril@bl.dk

 

Med venlig hilsen 

Bent Madsen / Rikke Lønne


Søger du bolig? - Klik her