3815 - Velkommen til Styringsdialogkonference

By- og boligområderne er omdrejningspunktet for lokalt liv, sammenhold og fællesskab. Sammen står boligorganisationer og kommuner i disse år overfor at skulle skabe bedre by- og boligområder, der passer til et Danmark i forandring. Med styringsdialogen kan det bagudrettede tilsyn kombineres med et fremadrettet udsyn til fælles gavn.

 

KL og BL - Danmarks Almene Boliger inviterer på den baggrund til konference om styringsdialogen og de muligheder, styringsdialogen giver kommuner og boligorganisationer for at skabe og realisere fælles lokale visioner for udviklingen af by- og boligområder.

 

Konferencen er for alle, der arbejder med styringsdialogen i kommuner og boligorganisationer.

 

Konferencen finder sted mandag den 21. september 2015 på Hotel Nyborg Strand.

 

Se konferencens program og hvordan tilmelding foregår her.

 

 

Med venlig hilsen

Bent Madsen / Birgitta Gomez Nielsen

Søger du bolig? - Klik her