2015 - Hjælp til økonomisk rådgivning i almene boliger

Flere almene boligselskaber tilbyder i dag økonomisk rådgivning til deres beboere. Der er positive erfaringer med rådgivningen, fordi den er med til at forebygge udsættelser. Dermed kan man undgå de store menneskelige omkostninger, der ofte er konsekvensen af en udsættelse, ligesom både boligselskabet og kommunen sparer mange penge.

 

BL - Danmarks Almene Boliger og Finansrådet har i samarbejde med Boligkontoret Danmark og Imagine Horsens udarbejdet en e-folder ”Guidelines for økonomisk rådgivning i almene boligorganisationer og kommuner”, der skal inspirere almene boligselskaber, kommuner og banker til i fællesskab at blive endnu bedre til at forebygge udsættelser.

 

Du kan læse mere og se folderen på vores hjemmeside.

 

 

Med venlig hilsen

Bent Madsen / Kristoffer Rønde Møller

Søger du bolig? - Klik her